CanoScan LiDE 110

Ky skaner LiDE i nivelit fillestar LiDE paraqet butonë EZ për përdorimin e thjeshtë të funksioneve të Skanimit Automatik, Kopjimit, Dërgimit e-mail dhe PDF. Lehtësia e përdorimit është përmirësuar nga Modaliteti i Skanimit Automatik dhe zvogëlimi i pluhurit dhe gërvishtjeve.

Përfitimet

  • Rezolucioni 2400x4800dpi me ngjyrë 48-bit
  • Skanimi 300dpi A4 në 16 sekonda
  • 4 butonë EZ për të Skanuar Automatikisht, Kopjuar, Dërguar e-mail dhe PDF
  • Zvogëlimi intuitiv i pluhrit dhe gërvishtjeve në fotografi
  • Modaliteti i Skanimit Automatik: thjeshtësia e skanimit dhe kursimit

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon CanoScan LiDE 110

Skanim me cilësi


Ky skaner i nivelit fillestar kujdeset për të gjithë skanimin e fotografive dhe dokumenteve tuaja, duke përdorur një rezolucion mbresëlënës prej 2400 x 4800 dpi. Me thellësinë e brendshme të ngjyrës së tij prej 48-bit, fotografitë kapen me një nivel të lartë të hollësive. Sensori i imazhit dhe pllaka kanë gjërësi identike, duke siguruar riprodhimin e saktë e me cilësi të të gjithë fotografive tuaja.

Skanimi A4 është i shpejtë, me skanime 300 dpi me ngjyrë që jepen brenda vetëm 16 secondave.

Kompakt dhe elegant


Skaneri paraqet një dizajn ultra kompakte e elegante, duke e bërë atë një shtesë të mirëpritur në çdo shtëpi. Kapaku i integruar është krijuar për të siguruar se të gjithë llojet e dokumenteve - të tillë si libra - mund të skanohen, pa kompromentuar estetikën elegante.

I lehtë për t'u përdorur


Ky skaner e bën gjithshka të lehtë për ju, falë 4 butonëve të përdorimit me një prekje. Një buton i Skanimit Automatik automatikisht njeh llojin e origjinalit dhe siguron se fotografitë dhe dokumentët tuaj mund të skanohen me një klikim të thjeshtë. Një buton kopjimi, e-maili dhe një buton i krijimit të PDF i bën gjërat në mënyrë të ngjashme të thjeshta.

Përmirësime të imazhit që kursejnë kohën


Heqja e pluhurit dhe e gërvishtjeve është githashtu e disponueshme për fotografitë tuaja, duke ju lejuar që të përmirësoni dhe të përmirësoni imazhet. Kjo pakëson automatikisht pluhurin dhe gërvishtjet, si dhe ndihmon për të rekuperuar ngjyrat e zbehuara nga fotografitë e vjetra. Ndreqja Automatike e Dokumentit është një teknologji që veçmas përmirëson tekstin, grafikët dhe imazhet në dokumentët e skanuar. Karakteristika të tjera që kursejnë kohën përfshijnë Ndreqja Automatike e Dokumentit II dhe Menuja e Zgjidhjes EX.

Me energji nga USB


Skaneri merr energji dhe lidhet duke përdorur një kabëll USB të vetëm, duke minimizuar kabllo dhe pajisjet.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon CanoScan LiDE 110, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Scanning resolution in dots per inch

Rezolucionin të skanimit në pika për inç

No power connection required

Furnizimi me energji nuk kërkohet

A4 colour document scan speed

Shpejtësi e skanimit A4 me ngjyra

One touch operation

Përdorimi i thjeshtë me ekranin me prekje

Scan thick documents or magazines

Skanoni dokumente të trasha ose revista

PDF files creation function

Funksion për krijimin skedarë PDF