Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Një kamera kinematografike profesionale novatore, EOS C300 PL bashkon teknologjinë e vërtetuar të videos të Canon dhe trashëgiminë e lentave me krijueshmërinë EOS. Lentat e shkëmbyeshme japin liri të pashembullt për të treguar çdo histori.

Përfitimet

  • Super sensori CMOS 8,3MP 35mm; HD të Plotë
  • Vendosja e lenteve PL standarte e industrisë
  • Kompakt, modular, me peshë të lehtë
  • 50Mbps MPEG-2 MXF në kartën CF
  • Ndjeshmëri e lartë, zhurmë e ulët
  • Gama e rregjistrimit të Canon
  • 24,00p për prodhimin e filmit
  • Telekomanda Wi-Fi
  • Integrimi pa probleme me rrjedhën e punës

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EOS C300 PL

Super sensori CMOS 8,3MP 35mm; HD të Plotë


Një super sensor 8,3MP 35mm CMOS, i krijuar dhe prodhuar nga Canon pikërisht për rregjistrimin e videove, siguron përpunimin RGB me 3 kanale për rregjistrimin me HD të Plotë. Teknologjia e sensorit të Canon jep imazhe të mahnitshme me rezolucion të lartë me ndjeshmëri të lartë, zhurmë të ulët, mbetje të pakësuara të rrollit të shkrehësi dhe konsum të ulët të energjisë, së bashku me përfitimet tipike të sensorit të lartë, si thellësinë e fushës të cekët me bukuri.

Vendosja e lenteve PL standarte e industrisë


Vendosja e EOS C300 PL standarte e industrisë është e pajtueshme me një shumëllojshmëri të gjërë të lentave të shkëmbyeshme të përdorura tashmë nga profesionistët e prodhimit të filmit, si dhe lentat kinematografike të vetë Canon. 3 filtra elektronikë të integruar ND rrisin gjithanshmërinë e rregjistrimit.

Kompakt, modular, me peshë të lehtë


EOS C300 PL është ultra kompakte, me një konfigurim bazë të rregjistrimit që peshon vetëm 1869g (pa lentat). Kapja e heqshme, doreza dhe elementët e panelit të kontrollit me shumë kënde sigurojnë manovrueshmërinë maksimale, ndërsa trupi i fortë, që i reziston spërkatjes paraqet elementë të aliazhit të magnezit për fortësi dhe qëndrueshmëri shtesë.

50Mbps MPEG-2 MXF në kartën CF


Rregjistroni skedarë MPEG-2 MXF gati për transmetim me 50Mbps (4:2:2) në dy karta të kujtesës CF – opsionet e rregjistrimeve stafetë dhe të njëkohshme janë të disponueshme. Daljet standarde të industrisë përfshijnë HD-SDI, së bashku me terminalët Timecode, Genlock dhe Synch për rregjistrime me shumë kamera.

Ndjeshmëri e lartë, zhurmë e ulët


EOS C300 PL paraqet ndjeshmëri të përparuar: imazhet me zhurmë të paktë mund të rregjistrohen deri në ISO 20000, duke lejuar përdorimin në pothuajse të gjitha kushtet e rregjistrimit.

Gama e rregjistrimit të Canon


Personalizmi i gjërë i imazhit përfshin Gamën e rregjistrimit të Canon, që jep cilësi neutrale të imazhit me sferën e gjërë dinamike (800%) për liri maksimale pas prodhimit. Rregulloni më shumë se 90 elementë të ndryshueshëm dhe ruani si Fotografi të personalizuara në kamera ose në kartën SD.

24,00p për prodhimin e filmit


Modalitetet PAL, NTSC dhe 24,00p janë të përfshira si standard, duke ofruar norma të kuadrove nga 23,98p deri në 59,94i. Rregulloni lëvizjen e ngadaltë dhe të shpejtë në hapa 1fps për fleksibilitet krijues.

Telekomanda Wi-Fi


Kontrolloni me valë cilësimet e kamerës përmes një kompjuteri portativ, një tablet ose Smartphone, duke përdorur një ndërfaqe të thjeshtë të përdoruesit të mbështetur në një shfletues. Kontrolloni filtrat ND, shtoni shenja të rregjistrimit dhe ngarkoni të dhënat meta nga një largësi. (Kërkohet përshtatësi opsionale me valë.)

Integrimi pa probleme me rrjedhën e punës


Duke u integruar pa probleme me rrjedhët ekzistuese të punës, filmat e EOS C300 PL janë të pajtueshëm me paketat e programeve kompjuterik profesionalë NLE të përdorura më gjërësisht.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EOS C300 PL, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

CPN.jpeg

Rretje profesionale të Canon-it

Inspiracion,arsimi, produkt informatat dhe lajmet më të reja për të ofruar mbulimin definitiv për Canon fotografë profesionistë dhe viodeografë, si dhe entuziastë të përparuara, rreth botës.

Azhurimi i rëndësishëm