Canon EOS C300 Mark II

Një ndryshim i madh në filmimin kreativ

Rezistent, i fuqishëm dhe i lehtë për t’u përdorur! EOS C300 Mark II kap video 4K/Full HD me një Gamë Dinamike mahnitëse me 15 ndalesa, dalje RAW të jashtme dhe Canon Log2 për të ndihmuar të realizoni vizionin tuaj kreativ.

0%

  Prezantim i EOS C300 Mark II

  Kapni dhe shikoni nivele të reja të cilësisë së imazhit

  capture and see

  Shkrepni imazhe me rezolucion të lartë mahnitës

  Një sensor CMOS 8.85MP Super 35mm i Canon, i ndërtuar në mënyrë specifike për të kapur video, siguron imazhe me rezolucion të lartë mahnitës me ndjeshmëri të ulët, zhurmë të ulët dhe mjaft detaje.

  Full control

  capture and see

  Kodek XF-AVC shumë i gjithanshëm

  Shijoni një gamë shumë të gjerë opsionesh krijuese me cilësi të lartë për regjistrimin me kodekun e gjithanshëm XF-AVC H.264. Regjistroni video 4K mahnitëse deri në 410Mbps/10-bit për integrim të lehtë në punime ekzistuese 4K dhe zgjidhni me lehtësi kombinimin e rezolucionit dhe llojin e kodekut që i përshtatet më së miri prodhimit tuaj.

  Përpunim i avancuar i imazheve Full HD

  Over Sampling HD Processing është një algoritëm i avancuar për përpunimin e imazheve i cili përdor në mënyrë të efektshme fuqitë Kamera kap imazhe në 4K, kanalet RGB ndahen në tre sinjale të veçanta 8 megapiksel 4K dhe pastaj sinjalet 4K RGB shumëfishohen dhe ulen nga brenda në një sinjal Full HD (1920x1080). Kjo përmirëson rezolucionin e kapur dhe ju lejon të regjistroni një imazh Full HD mjaft më të pastër.

  bayer

  Imazhe me diapazon të lartë dinamik me Canon Log 3*, Log 2, Log dhe Wide DR Gamma

  hdr tab hdr tab

  Kurbat e Canon Log Gamma

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Parametri origjinal i Canon Log është instaluar në të gjitha kamerat në gamën Cinema EOS. Ai siguron një diapazon dinamik me deri në 12 ndalesa dhe ofron rezultate të shkëlqyera me një gradim relativisht të thjeshtë.

  Canon Log 2

  Canon Log 2 rrit Diapazonin dinamik me deri në 15 ndalesa. Kjo kurbë është shumë në përputhje me flukset e punës të mirënjohura të Cineon për elasticitet maksimal të gradimit dhe mjaft e aftë për ruajtjen e detajeve të hijeve.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 siguron një Diapazon të zgjeruar dinamik me deri në 14 ndalesa dhe ka po ashtu karakteristikat e gradimit relativisht të lehta të regjistrit origjinal Canon Log, ndërkohë që ruan më shumë detaje të theksimeve.

  * Mund të kërkojë një përmirësim të firmuerit.

  Fuqi e lartë përpunimi me Dual DIGIC DV5

  Duke përdorur procesorët Dual DIGIC DV5 të Canon, EOS C300 Mark II ka ndjeshëm më shumë aftësi përpunimi se paraardhësi i tij, duke bërë të mundur që të regjistrohen filma 4K me bit-rate të lartë, së bashku me suport për Canon Log2 Gamma dhe shumë funksione të tjera kyçe të kamerës.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Kapni më saktë subjektet që lëvizin

  Një shpejtësi leximi e sensorit e përmirësuar ndjeshëm prodhon turbullim shkrehësi me rrokullisje edhe më të ulët - kështu edhe subjektet që lëvizin e ruajnë formën e tyre të saktë më mirë.

  Përmirësoni pamjen tuaj

  Inkuadruesi opsional EVF-V70 ofron një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit me një spektër të gjerë të ngjyrave nga ekrani i tij OLED me 1920x1080 pikselë, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për projekte të rëndësishme në 4K. Modaliteti i zmadhimit është mjaft i vlefshëm për fokusin e rëndësishëm, dhe opsioni "zebra" ju ndihmon për rregullimin e ekspozimit.

  Katër butona të caktueshëm dhe një dorezë instiktive e menysë ju sjell kontrollin në majë të gishtave, duke ju lejuar të ruani fokusin në skenën e shfaqur përpara jush.

  eos c700 evf

  Realizim i lehtë i vizioneve tuaja kreative

  EOS C300 Mark II

  Regjistroni vetë imazhe të mrekullueshme në 4K

  Mund të regjistroni njëkohësisht imazhe mahnitëse 4K/UHD me deri në 410 Mbps/10 bitë në karta memorie CFast 2.0™ të brendshme të dyfishta, duke përfituar nga standardi VPG130, që garanton një shpejtësi shkrimi të mbështetur me të paktën 130 Mbps.* Skedarët përfaqësues 2K mund të ruhen në kartën SD dhe rezultati i filmimeve RAW 4K në pajisjet e jashtme, për një fluks pune efikas. Shfrytëzoni fuqitë e shumta të regjistrimit të imazhit 4K në regjistrime Full HD, me një cilësi më të lartë dhe rezultate shumë më të pastra, falë përpunimit HD të suprakampionimit.

  * Mund të kërkojë një përditësim të firmuerit. Më shumë…

  • Canon është një licencues i autorizuar i markës tregtare CFast 2.0™, e cila mund të regjistrohet në juridiksione të ndryshme.

  Veçori automatike: vetëm merreni dhe shkrepni!

  Veçoritë automatike të EOS C300 Mark II ju lejojnë të përqendroheni te aksioni. Këto përfshijnë Dual Pixel CMOS AF me mbulim 80% vertikal dhe 80% horizontal, Zbulim i Fytyrës AF (me lente të pajtueshme) dhe balancim automatik të bardhësisë në mënyrë që të mos humbisni asnjë pozë. AF i përforcuar ofron mundësinë që të zgjidhni shpejtësinë AF (me lente të pajtueshme) dhe karakteristikat e gjurmimit të subjektit AF sigurojnë që fokusimi të jetë më natyral.

  Shkrepni me besim të plotë në çdo lloj ndriçimi

  Regjistroni në çdo vend dhe filmoni me një nivel të ulët të zhurmës në të gjitha llojet e skenarëve të vështirë të regjistrimit falë një game të gjerë të ISO-s, deri në ISO 102 400, që siguron një ndjeshmëri të përmirësuar dhe performancë të pakrahasueshme në nivele të ulëta të ndriçimit. Filtrat e integruar ND sigurojnë 10 ndalesa të tjera të mundshme të kontrollit të ekspozimit (në modalitetin e zgjerimit) në ndriçim të fortë ose kur duhet një hapje e gjerë e diafragmës.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Audio me cilësi të lartë më të mirë se CD

  EOS C300 Mark II mbështet audion LPCM 24-bitëshe/48 kHz për cilësinë e zërit, e cila është shumë më e mirë për CD. Ajo ofron hyrjen me 4 kanale, duke përfshirë një fishë mikrofoni, mikrofonin e brendshëm monaural dhe dy terminale XLR, të cilët lejojnë zgjedhjen dhe miksimin e shumë burimeve të zërit për të regjistruar zërin me ndjesinë e ambientit.

  Mundësi për ndërrim të lenteve, montime EF dhe PL

  Zgjeroni mundësitë tuaja kreative duke shkrepur me më shumë se 90 lente EF dhe EF Cinema të shkëmbyeshme të Canon. Mbështetja e zmadhimit servo e rrit edhe më shumë larminë e regjistrimeve. Montimi i lentes EF të kamerës mund të kalohet në montim EF me Cinema Lock ose në montim PL, dhe të kthehet përsëri nga një qendër shërbimi e aprovuar nga Canon.

  EOS C300 Mark II

  Integrohuni me lehtësi në punimet profesionale

  Format i ri XF-AVC për integrim të lehtë

  Formati i sapo zhvilluar i skedave XF-AVC 4K integrohet me lehtësi në punimet ekzistuese, ndërsa regjistrimi njëkohësisht i skedave 2K ose Full HD në kartën SD në të njëjtin format rrit më tej efikasitetin pas prodhimit.

  Mundësi të mëdha zgjedhjeje të gamës së ngjyrave

  EOS C300 Mark II ofron një sërë gamash të ngjyrave për t’iu përshtatur punimit tuaj dhe mjetit final të nxjerrjes, përfshirë BT.2020, Canon Cinema Gamut dhe DCI-P3.

  Galeri Videosh

  EOS C300 Mark II

  Prapa skenave

  Xhirimi i City Surfers në Mynih

  Frymëzohuni

  Specifikimet

  4K

  2K

  Full HD1080

  Dual DIGIC DV5

  Dual Pixel CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Gamë DR e gjerë

  CFast 2.0

  Over Sampling

  Teknologji e zbulimit të fytyrës

  • Canon është një licencues i autorizuar i markës tregtare CFast 2.0™, e cila mund të regjistrohet në juridiksione të ndryshme.
  Çfarë ka në kuti

  Rekomanduar për ju