Canon CN-E135mm T2.2 L F

CN-E135mm T2.2 L F

Part of Canon’s range of EF Cinema prime lenses, the CN-E135mm T2.2 L F is a lightweight, compact fixed focal length lens designed for EF mounts. It offers spectacular 4K image quality and a full frame image circle plus great low light performance and fine creative control over focusing and depth of field.

Përfitimet

  • Compact 135mm, T2.2 prime lens
  • Spectacular 4k image quality
  • Full frame image circle
  • Industry standard manual control
  • 11 blade diaphragm for attractive blurring
  • Designed for EF mount 35 mm and Super 35mm cameras

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon CN-E135mm T2.2 L F

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon CN-E135mm T2.2 L F, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Canon Brochures

EXPLORE EOS digital edition

Download the digital edition of EXPLORE EOS brochure for iOS and Android tablet devices