Canon EF 50mm f/1.8 II

Një lentë e përballueshme, me standard të cilësisë të lartë me hapje maksimale të shpejtë.

Përfitimet

 • Kënd shikimi standard 46°

 • Hapje e shpejtë f/1.8

 • Distanca më e afërt e fokusimit 45cm

 • Përmasa e filtrit 52mm

 • Veshjet Super Spectra ulin hijezimin dhe flakërimin

Veçoritë e detajuara

 • Lentë standarde, kompakte me performancë të lartë

  Kjo është lentja EF më e lehtë e cila peshon vetëm 130g. Optika e saj Gausiane siguron imazhe të mprehta në të gjitha distancat e fokusimit si edhe ekuilibirë dhe kontrast ngjyrash të shkëlqyer.

 • Montim Lenteje Plotësisht Elektronik

  Si pjesë e të familjes të vlerësuar të lenteve EF, EF 50mm f/1,8 II është e pajisur me një motor af për të siguruar performancë të shpejtë dhe direkte AF. Lenta përfshin gjithashtu një diafragmë elektromagnetike e cila siguron që të arrihet gjithmonë pozicioni i duhur i hapjes mekanike.

 • Turbullirë e ëmbël e sfondit

  Një hapje virtualisht rrethore jep zonave jashtë fokusit një ndjesi më të butë dhe më uniforme. Objektet e mprehta në sfond i rezistojnë turbullirës të ëmbël në sfond.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-78 II

  Bën për pjesën para të EF 70-200mm f/4L USM, EF 70-200mm f/4L IS USM, EF 180mm f/3.5L Macro USM dhe EF 135mm f/2L USM duke reduktuar 'flakërimin' e shkaktuar nga drita që shkëlqen direkt mbi elementin e parmë të lentes.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-52II

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër Mbrojtës 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  ND4-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  ND8-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Lente afër 250D 52mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1014

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.