Canon EF 100mm f/2.8 Macro

EF 100mm f/2.8 Macro

This is an EF lens 100mm 1:2.8 MACRO

Përfitimet

  • Diagonal Angle of View: 24°
  • Lens Construction (elements/groups): 10/9
  • No. of Diaphragm blades: 8
  • Minimum Aperture: 32
  • Closest Focusing Distance (m): 0.31
  • Maximum Magnification (x): 1
  • AF Actuator: MM
  • Filter Diameter (mm): 52

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon EF 100mm f/2.8 Macro

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon EF 100mm f/2.8 Macro, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.