Canon Directional Stereo Microphone DM-E1 Specifikimet

Tipi i mikrofonit

Mikrofon me kondensator stereo me elektret të pasmë

Modalitetet e regjistrimit të tingujve me drejtim

Tub interference (monoaural)


90° dhe 120° (stereo)

Ndjeshmëria

-42 dB (TUB INTERFERENCE: 1 kHz, 0 dB=1 V/Pa)

Gama e frekuencës

50 - 16000 Hz

Rezistenca në dalje

550 Ω (Ohm)

Diapazoni i temperaturës operative

0˚C - 40˚C/32°F - 104°F

Lagështia operative

85% ose më e vogël

Dimensionet (Gj x Th x L)

Rreth 40,0 x 84,0 x 130,0 mm

Bateria

Një bateri litiumi e tipit pllakë CR2032

Koha e regjistrimit të vazhdueshëm

Rreth 100 orë¹

Pesha

Rreth 110 g (vetëm trupi kryesor)

Shënimi në fund të faqes

¹ Bazuar në standardet e testimit të Canon, jetëgjatësia totale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të kushteve të regjistrimit

¹ Bazuar në standardet e testimit të Canon, jetëgjatësia totale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të kushteve të regjistrimit