Videokamerat profesionale

Canon XA25

Një videokamerë ultrakompakte, me nivel profesional dhe performancë të pakrahasueshme

Përfitimet

 • 26.8mm, f/1.8-2.8 lens, zmadhim 20x, OIS Dinamike

 • 1/2.84” HD CMOS Pro

 • 8.77cm (3.5”) OLED me prekje

 • Regjistrim me format të dyfishtë; DIGIC DV 4

 • Dalje HD-SDI

 • 1.56m pika EVF, 45° anosje

 • Lëvizje e shpejtë/ngadaltë

 • Llambë e integruar IR

 • 2x hyrje XLR

 • Wi-Fi e integruar

Veçoritë e detajuara

 • Lenta Videoje HD Canon me zmadhim 20x me kënd të gjerë

  Kapni më shumë se kurrë falë lentës të re të jashtëzakonshme XA25 me kënd të gjerë 26.8mm. Një zmadhim 20x ju afron më shumë me aksionin, ndërsa Stabilizimi Optik Dinamik i Imazhit kompenson për dridhjet në 5 drejtime për t'ju dhënë imazhe super të qëndrueshme. Aperturë maksimale f/1.8, një iris me 8-tehe dhe teknologjia EDM mundësojnë efektet e bukura 'bokeh'.

 • Sensor 1/2.84” HD CMOS Pro

  Me një numër të efektshëm pikselash prej afro 2.91 megapiksel, sensori i ri Canon HD CMOS sjell figura me cilësi të jashtëzakonshme - edhe në ndriçim të ulët - si edhe gamë të gjerë dinamike dhe riprodhim real i ngjyrave.

 • Ekran me prekje 8.77cm (3.5”) OLED touchscreen EVF e anosshme

  Përveç përmasës së tij kompakte, XA25 siguron monitorim të cilësisë të lartë. Një ekran OLED me prekje me një rezolucion prej 1,23 milion pikash ofron kohë më të mira reagimi, definicion, kontrast dhe riprodhim të ngjyrave më të mirë se ekuivalentët LCD. Një EVF 0.61cm (0,24”) 1,56 milion pika mund të anoset deri në 45° për t'iu përshtatur pozicioneve të ndryshme të shkrepjes..

 • Regjistrim me Format-Dysh

  Brezi i ri i procesorëve DIGIC DV 4 zgjeron më tej opsionet tuaja. Videot AVCHD mund të regjistrohen deri në 28Mbps në 1080/50P, ndërkohë që për cilësinë maksimale është e disponueshme metoda e regjistrimit prej 35Mbps 1080/50P MP4. Përfshirja e dy slotave të kartave të memorjes SDXC/SDHC lejon regjistrim të njëkohshëm¹ të dosjeve me cilësi të lartë HD dhe dosjeve MP4 me rezolucion më të ulët për transferim më të lehtë të dosjeve - ideale kur nevojitet një regjistrim i shpejtë. Opsionet e regjistrimit të shpejtë dhe të ngadaltë janë të disponueshme në metodat MP4.

 • Audio dhe lidhshmëri profesionale

  Dy terminale XLR sigurojn hyrje profesionale audio, duke mbështetur regjistrimin PCM linear me cilësi të lartë². Një port HD-SDI që përdoret lehtësisht lejon lidhjen me pajisjet standarde të transmetimit si për shembull sistemet e transmetimit me satelit.

 • Shkrepje me infra të kuqe

  Falë burimit të dritës me rreze infra të kuqe të ndërtuar në dorezë, kjo kamerë mund të përdoret me lehtësi natën ose në ambjente me kushte të ulëta drite - ideale për videoregjstruesin e botës të egër.

 • W-Fi e integrar, pajtueshmëri me GPS

  Transferoni regjistrime me wireless duke përdorur një telefon ose tablet iOS, ose me anë të FTP deri në 150 Mbps³. Kontrolloni nga larg funksionet e kamerës me anë të një pajisjeje me Wi-Fi - nuk kërkohen aplikacione. Të dhënat e vendndodhjes mund të regjistrohen duke përdorur një aksesor opsional GPS.

 • Trup kompakt, i lehtë

  Kjo kamerë modeste është ideale për shkrepje në ambiente të ndjeshme ose të izoluara dhe trupi i saj i lehtë ul lodhjen gjatë periudhave të regjistrimit për një kohë të gjatë.¹Regjistrimi i njëkohshëm nuk është i disponueshëm në metodat e regjistrimit 1080/50P²Audio PCM lineare është e disponueshme vetëm në metodën e regjistrimit AVCHD 28Mbps³Kërkohet pikë aksesi interneti wireless për transferimin FTP të dosjeve

Specifikimet

 • HD të plotë

 • Lentë video HD

 • Lentë me kënd të gjërë

 • Zmadhim optik 20 herë

 • Poza të qëndrueshme në çdo situatë

 • Qitje qëndrueshme në lëvizje

 • Rregjistrimi në dritë të paktë

 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

 • Wi-Fi remote e thjeshtë

 • Hapja rrethore me 8 thika

 • 28Mbps AVCHD regjistrimi

 • 35 Mbps MP4 regjistrimi

 • Shëndoshë të përsosur për skenën

 • Audio profesionale

 • Organic LED me ekran me prekje 8,8 cm

 • Vende për dy karta SDXC

 • Instant AF

Çfarë ka në kuti

 • Video kamerë XA25 HD

 • Mbulesë e lentës me pengesë të integruar të lentës

 • Software

 • Kontrolli nga larg

 • Mbajtës i Mikrofonit

 • Dorezë e Lart

 • Bateri BP-820

 • Kabllo energjie

 • Adapter të kabllos energjetike/ngarkues baterie

 • Kabllo HDMI

 • Kabllo USB

 • Kabllo AV