Canon LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Zgjeroni gamën e videove të mahnitshme që mund të regjistroni falë një lenteje të gjithanshme me zmadhim 57x me aksesorin e këndit të gjerë dhe teknologjive të fuqishme që i bëjnë të duken të përsosura, me shumë lehtësi. Lidhja WI-FI dhe NFC ju sigurojnë ndarjen e tyre me lehtësi.

Canon LEGRIA HF R78

Përfitimet

  • Regjistroni dhe ndani me lehtësi momentet tuaja të çmuara
  • Teknologji e fuqishme për video me cilësi të shkëlqyer
  • Regjistrime krijuese me lehtësi
  • Një tingull i shkëlqyer për t'iu përshtatur skenës

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LEGRIA HF R78

Regjistroni dhe ndani me lehtësi


Shijoni regjistrimin komod dhe kontrollin intuitiv e të thjeshtë me majat e gishtave me një ekran me prekje të madh, të aftë e të ndritshëm. Regjistroni njëkohësisht në formatet AVCHD dhe MP4 dhe lidhuni me lehtësi me pajisjet inteligjente duke përdorur Wi-Fi me NFC për regjistrimin në largësi dhe ndarjen me lehtësi të skedarëve MP4 me shokët dhe me faqet e rrjeteve sociale.

Cilësi e shkëlqyer


Një sërë teknologjish të fuqishme sigurojnë video në Full HD me një cilësi të mahnitshme. Regjistroni me lehtësi detaje në largësi me lenten me një zmadhim të madh të përparuar 57x dhe Ndihmësin automatik të inkuadrimit të zmadhimit; ose shikoni më shumë në skenën tuaj me aksesorin me kënd të gjerë. Stabilizimi (IS) inteligjent i imazhit kompenson lëvizjet, për regjistrime jashtëzakonisht të qëndrueshme.

Regjistrime krijuese


Krijoni efekte spektakolare me regjistrimin me lëvizje të ngadalta ose të shpejta, shtoni efekte argëtuese te videot me Dekorimin me prekje, ose krijoni atmosferë me Filtrat kinematografikë. Regjistroni momentet kryesore të fëmijëve me Modalitetin e përparuar të bebeve që i rendit automatikisht në albume regjistrimet për deri në tre fëmijë.

Një tingull i shkëlqyer


Bëjeni zërin e videove po aq të shkëlqyer sa dhe pamja e tyre me zgjedhjen e skenës së audios, e cila zgjedh nga 5 modalitete të skenës dhe optimizon automatikisht parametrat e audios për t'iu përshtatur skenës që po regjistroni.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LEGRIA HF R78, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD

HD të plotë

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

IS Inteligjent Optik

Slow Fast

Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

Keep track of your subject at full zoom

Ndiqni subjektet tuaja në zmadhim të plotë

baby mode

Fotografoni kujtime të çmuar

WiFi Cert

Wi-Fi remote e thjeshtë

Simplify sharing

Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

  • Canon LEGRIA HF R78
  • Adaptori elektrik kompakt CA-110E
  • Paketa e baterisë BP-727
  • Kabllo USB
  • Kablloja mini-HDMI
  • Aksesori i gjerë WA-H43