Canon LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Argëtuese dhe e lehtë në përdorim, me kontrollin intuitiv të ekranit me prekje, kjo videokamerë e lehtë dhe kompakte është e përsosur për video familjare falë teknologjive të fuqishme që garantojnë se ato do të jenë automatikisht të përsosura.

Canon LEGRIA HF R706

Përfitimet

  • Regjistroni dhe ndani me lehtësi momentet tuaja të çmuara
  • Teknologji e fuqishme për video me cilësi të shkëlqyer
  • Regjistrime krijuese me lehtësi
  • Një tingull i shkëlqyer për t'iu përshtatur skenës

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon LEGRIA HF R706

Regjistroni dhe ndani me lehtësi


Shijoni regjistrimin e lehtë dhe komod, falë një modeli të lehtë, kompakt dhe një kontrolli të thjeshtë e intuitiv me majat e gishtave, me një ekran të aftë dhe të ndritshëm me prekje 7,5 cm. Regjistroni videot tuaja në një kartë FlashAir për një lidhje të lehtë pa tela dhe mundësinë e ndarjes së tyre me smartfonin ose tabletin tuaj.

Cilësi e shkëlqyer


Një sërë teknologjish të fuqishme sigurojnë video në Full HD me një cilësi të mahnitshme, pavarësisht se çfarë regjistroni. Këto përfshijnë një lente me një zmadhim të madh të përparuar 57x për të regjistruar detaje në largësi me Ndihmësin e inkuadrimit automatik të zmadhimit për ta mbajtur objektivin brenda kuadrit; si dhe Stabilizimin (IS) inteligjent të imazhit për të ekuilibruar automatikisht lëvizjet e për të parandaluar mjegullimet.

Regjistrime krijuese


Krijoni efekte spektakolare me regjistrimin me lëvizje të ngadalta ose të shpejta, shtoni efekte argëtuese te videot me Dekorimin me prekje, ose krijoni atmosferë me Filtrat e pamjes së kinemasë. Regjistroni momentet kryesore të fëmijëve me Modalitetin e përparuar të bebeve që i rendit automatikisht në albume regjistrimet për deri në tre fëmijë.


Një tingull i shkëlqyer


Bëjeni zërin e videove po aq të shkëlqyer sa dhe pamja e tyre me Zgjedhjen e skenës së audios, e cila zgjedh nga 5 modalitete të skenës dhe optimizon automatikisht parametrat e audios për t'iu përshtatur skenës që po regjistroni.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon LEGRIA HF R706, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Full HD

HD të plotë

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

IS Inteligjent Optik

Slow Fast

Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

Keep track of your subject at full zoom

Ndiqni subjektet tuaja në zmadhim të plotë

baby mode

Fotografoni kujtime të çmuar

  • Canon LEGRIA HF R706 
  • Adaptori elektrik kompakt CA-110E
  • Paketa e baterisë BP-727
  • Kabllo USB
  • Kablloja mini-HDMI