LEGRIA HF R68

Video kamerë

Canon LEGRIA HF R68

Regjistroni çdo detaj në distancë. Mbajini të gjithë në kuadër. Kjo videokamerë kompakte sjell argëtim dhe liri për të gjithë familjen. Ruani çdo moment në Full HD dhe ndani materiale me lehtësi me veçoritë e integruara të Wi-Fi dhe NFC.

Përfitimet

 • Ndarja e lehtë për të gjithë familjen me Wi-Fi dhe NFC

 • Filma të qëndrueshëm dhe pa mjegullime me Stabilizimin optik inteligjent të imazhit

 • Regjistroni momentet magjike të jetës me detaje të shkëlqyera

 • Merrni edhe më shumë në pamjen e regjistrimit me Lenten e gjerë me lidhje

 • Shijoni më shumë argëtim me Regjistrimin me lëvizje të ngadaltë dhe të shpejtë

Veçoritë e detajuara

 • Jeta ka të bëjë me ndarjen me të tjerët

  Ngarkoni filmat në pajisjen tuaj inteligjente dhe në median sociale me Wi-Fi të integruar. Videokamera mbështet gjithashtu NFC, kështu që mund të lidheni dhe të ndani materiale filmike drejtpërdrejt me pajisjet inteligjente me vetëm një prekje të thjeshtë. Veçoria NFC bën të mundur edhe një lidhje të lehtë me Canon Connect Station, duke lejuar që përmbajtja të ruhet dhe të shikohet më pas në kohën e lirë me familjen dhe shokët në televizorin tuaj.

 • Rezultate të qarta në çdo rast

  Stabilizimi inteligjent optik i imazhit i Canon do të thotë se nuk ka nevojë të shqetësoheni për dridhjet e kamerës. Ajo përshtatet me skenën që po nxirrni, duke zgjedhur automatikisht modalitetin optimal të stabilizimit të imazhit për ju. Edhe kur jeni në lëvizje, Stabilizimi dinamik i imazhit me 5 boshte siguron materiale filmike të qëndrueshme.

 • Çdo kujtim në detaje të mrekullueshme

  Argëtohuni me krijimin e filmave mbresëlënës me lenten e videos HD të Canon. Ajo ka një Zmadhim të përparuar të gjithanshëm 57x që ju lejon t'i kapni detajet edhe në objekte në largësi. Cilësia e imazhit është e shkëlqyer - edhe kur regjistroni në dritë të dobët - falë sensorit CMOS Full HD 3,28 MP dhe procesorit DIGIC DV4. Parandaloni fshirjen aksidentale të kujtimeve tuaja me veçorinë praktike Kyçi i skedarëve.

 • Një liri më e madhe me Lenten e gjerë me lidhje

  Kur filmoni në vende të mbyllura zakonisht është e vështirë t'i mbani të gjithë në kuadër. HF R68 përfshin një Lente novatore të gjerë me lidhje që mund të montohet me shpejtësi në pjesën e përparme. Kjo e shkurton gjatësinë fokale në 26,9 mm*, duke e zgjeruar kështu gamën e filmave që mund të bëni.* Me zmadhimin e përparuar të aktivizuar

 • Argëtim për të gjithë familjen

  Eksperimentoni me regjistrimin me lëvizje të ngadaltë dhe të shpejtë. Lëvizja e ngadaltë e ul shpejtësinë me 1/2x - e shkëlqyer për korrigjimin e gjuajtjeve në golf - kurse lëvizja e shpejtë e rrit shpejtësinë për çdo gjë, deri në 1200x. Ajo funksionon duke regjistruar në intervale të paracaktuara, kështu që mund ta përdorni për të krijuar sekuenca magjepsëse të fotografisë në lëvizje. Provoni të shtoni efekte argëtuese te filmat me Dekorimin me prekje, ose krijoni atmosferë me Filtrat kinematografikë.

 • Mos e humbisni

  Çfarë ndodh nëse nuk arrini ta ndiqni dikë që e filmoni në largësi? Thjesht mbani të shtypur butonin e kërkimit dhe Ndihma e kuadrimit zhvendoset prapa për të gjetur me shpejtësi subjektet tuaja. Lëshojeni kërkimin dhe videokamera e zmadhon përsëri për të vazhduar filmimin.

 • Regjistroni shumë "të parat"

  Regjistroni hapat dhe fjalët e para për deri në tre fëmijë me Modalitetin e përparuar të foshnjës. Regjistroni datëlindjen e çdo fëmije në kamerë dhe shtoni pulla me ngjyra dhe animacione për të shënuar gjatësinë dhe peshën. Të gjitha regjistrimet origjinale ruhen automatikisht tek albumi përkatës i foshnjës.

 • Filma me një tingull të shkëlqyer

  Bëjini filmat tuaj të kenë një tingull po aq të bukur sa pamja e tyre me Zgjedhjen e audios së skenës. Thjesht zgjidhni nga 5 modalitete të ndryshme për t'iu përshtatur skenës që po filmoni.

 • Regjistrimi elastik

  Filmat mund të regjistrohen në formate të ndryshme (AVCHD + MP4) te memoria e brendshme dhe në një kartë të jashtme SD në të njëjtën kohë. Kjo do të thotë se mund të regjistroni materiale filmike me cilësisë të lartë për përdorim personal ndërkohë që ndani një version me rezolucion më të ulët dhe më të shpejtë për t'u transferuar me pajisjet inteligjente dhe sajtet e medias sociale.

Specifikimet

 • HD të plotë

 • Ndani filmat tuaj me valë

 • Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

 • Poza të qëndrueshme në çdo situatë

 • Qitje qëndrueshme në lëvizje

 • Full HD sensor CMOS

 • Zmadhimi i përparuar 57x

 • Ndiqni subjektet tuaja në zmadhim të plotë

 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

 • Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

 • 28Mbps AVCHD regjistrimi

 • 35 Mbps MP4 regjistrimi

 • Fotografoni kujtime të çmuar

 • Shëndoshë të përsosur për skenën

 • Ekran me prekje intuitiv 7,5 cm

 • Shtoni një të ndjehen të kinematografisë te filmat tuaj

 • Shtoni efekte argëtues te filmat tuaj

 • Hap LCD për fillim i shpejtë

 • Kujtesë 8GB e integruar + vendi për SDXC

 • E optimizuar për Connect Station