Canon LEGRIA HF R66

Specifikimet

Specifikimet

 • HD të plotë

 • Ndani filmat tuaj me valë

 • Thjeshtojeni ndarjen e materialeve

 • Poza të qëndrueshme në çdo situatë

 • Qitje qëndrueshme në lëvizje

 • Full HD sensor CMOS

 • Zmadhimi i përparuar 57x

 • Ndiqni subjektet tuaja në zmadhim të plotë

 • Paketa e Energjisë së Përpunimit DIGIC

 • Regjistrimi i lëvizjeve të shpejta dhe të ngadalta

 • 28Mbps AVCHD regjistrimi

 • 35 Mbps MP4 regjistrimi

 • Fotografoni kujtime të çmuar

 • Shëndoshë të përsosur për skenën

 • Ekran me prekje intuitiv 7,5 cm

 • Shtoni një të ndjehen të kinematografisë te filmat tuaj

 • Shtoni efekte argëtues te filmat tuaj

 • Hap LCD për fillim i shpejtë

 • Kujtesë 8GB e integruar + vendi për SDXC

 • E optimizuar për Connect Station

Specifikimet në detaje

Sistem Video

 • Formatet e rregjistrimit

  AVCHD/MP4


  Rregjistrimi në të njëjtën kohë është i mundur

 • Mjeti i Rregjistrimit

  Kujtesa flash e integruar 8GB


  Kartë kujtese SDXC/SDHC/SD


  Rregjistrimi stafetë i mundshëm

 • Koha Maksimale e Regjistrimit*

  Totali i ndryshueshëm, në varësi të madhësisë së kartës së kujtesës¹


  Kujtesa e brendshme: modaliteti AVCHD, 3orë²


  Modaliteti MP4: 4 orë 20 minuta


  Karta 64GB SDXC (jo e përfshirë): modaliteti AVCHD, 24 orë 30 min²


  Modaliteti MP4, 34 orë 45 minuta

Sensor

 • Lloji

  1/4,85" CMOS

 • Piksel të përgjithshëm

  3,28 megapiksel

 • Piksel Efektivë: Film

  2,07 megapiksel¹²

 • Piksel Efektivë: Fotografi

  2,07 megapiksel (16:9)

 • Filtër

  Filtër model Bayer

Lentë

 • Zmadhimi i Përparuar

  57x

 • Zmadhimi Optik

  32 herë

 • Zmadhimi Digital

  1140x

 • Gjatësia vatrore

  2,8mm - 89,6mm

 • Gjatësi Vatrore e Barasvlefshme me 35 mm

  32,5 mm - 1853 mm / (38,5 mm-1232 mm: Zmadhimi i përparuar joaktiv)

 • Lentja e gjerë me lidhje e përfshirë

  JO

 • Apertura maksimale

  f1.8 - f4.5

 • Distanca minimale e fokusimit

  10 mm

 • Stabilizuesi i Imazhit

  Stabilizuesi Optik i Imazhit


  IS inteligjent me Modalitetin Dinamik të Përparuar

Përpunues imazhi

 • Përpunues imazhi

  DIGIC DV 4

 • Teknologjia e Zbulimit të Fytyrës

  PO

Ekrani

 • Madhësia e ekranit

  LCD me ekran me prekje 7,5cm (3,0"), shikimi 100%

 • Piksel

  230 000 pika

 • Ekran me prekje

  PO - paneli i llojit me aftësi të prekjes

 • Rregullim me dorë

  Shkëlqimi, ndriçimi i pasëm

Funksioni Wi-Fi

 • NFC

  PO

 • Komandim & Shfaqje në Distancë

  PO (monitoro në/jashtë shtëpisë)¹, mbështet aksesorin opsional Pan Table CT-V1

 • Ngarkues Filmi

  Po¹

 • Luajtje me anë të Shfletuesit

  Po¹

 • Server Media

  PO - pajisja duhet të ketë mbështetje për DLNA

 • Shërbim Interneti

  PO

Modaliteti i Foshnjës

 • Modaliteti i Foshnjës

  PO - regjistroni deri në 3 fëmijë

Ruajtje e jashtme HDD

 • Ruajtje e drejtpërdrejtë në HDD të jashtëm

  PO

Ndriçim minimal

 • Luks. Minimal

  4 luks

 • Modaliteti natën

  Dritë e Paktë (0,4 luks)

 • Rregullimi i kufirit të Kontrollit të Marrjes Automatike

  JO

Fokusi

 • Automatik/Me Dorë

  PO / PO

 • Kontroll

  AUTO: AF i Zbulimit të Fytyrës / TV AF


  MANUAL: LCD me ekran me prekje, Fokusimi me prekje

 • Ndihmësi i Fokusimit me Dorë

  PO (Zmadhim)

Karakteristika krijuese

 • Regjistrimi me lëvizje të ngadaltë

  me shpejtësi 1/2

 • Regjistrimi me lëvizje të shpejtë

  2x, 4x, 10x, 20x, x60, x120, x1200

 • Filtra me Pamje të Kinemasë

  PO

 • Dekorimi me prekje

  PO

Modaliteti AE

 • I Zgjuar Automatik

  PO (38 skena)

 • Programi AE

  AUTO;


  Modaliteti M: P, SCN (Portret, Sporte, Dëborë, Plazh, Perëndim dielli, Natë, Dritë e paktë, Në qendër, Fishekzjarrë);


  Modaliteti i kinemasë: P


  Modaliteti i Foshnjës

Kompensimi i Dritës së Pasme

 • Kompensimi i Dritës së Pasme

  PO (automatik ose kontrolli i përdoruesit)

Balancimi i së bardhës

 • Lloji

  TTL

 • Auto

  PO

 • Vendos/Paravendos

  PO: Dritë dite, Tungsten

Shpejtësia e shkrehësit

 • Maksimum

  1/2000 e sek.

 • E ngadaltë

  1/2 sek.

Efekti Digital

 • Zbehja

  Zbehje Automatike, Shuarje

 • Efekt

  JO

Përshtatja e Cilësisë së Imazhit

 • Efektet e Imazhit

  JO

 • Funksionet e Personalizuar

  JO

Kontrolli i personalizuar

 • Kontrolli i personalizuar

  PO (funksionimet e panelit me prekje)

Imazh i Palëvizshëm

 • Madhësia e rregjistrimit të imazhit

  1920 x 1080 (jo në modalitetin e Kinemasë)

 • Modaliteti i fotografimit të vazhdueshëm

  JO

 • Kapje me Ekspozim Automatik

  JO

 • Rregjistrim i Menjëhershëm i Fotografisë

  PO

 • Butoni i Fotografisë

  LCD me ekran me prekje

Kohëmatësi automatik

 • Kohëmatësi automatik

  10 sek

RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

 • RREGJ. Rishiko/RREGJ. Kërkim

  JO/JO

Modaliteti i regjistrimit

 • Modaliteti i regjistrimit

  Katër modalitete të cilësisë së regjistrimit AVCHD¹


  50P: 1920 x 1080, 28Mbps;


  MXP 50i/PF25: 1920x1080, 24Mbps;


  FXP 50i/PF25: 1920x1080, 17Mbps;


  LP 50i/PF25: 1440x1080, 5Mbps


  Katër modalitete të cilësisë së regjistrimit MP4


  50p: 1920 x 1080, 35Mbps;²


  25p: 1920 x 1080, 24Mbps;²


  25p: 1920 x 1080, 17Mbps;²


  25p: 1280 x 720, 4Mbps;²

 • Video e Çastit

  PO

 • Para REC

  PO

 • Filmim i Dyfishtë

  JO

Kërkim

 • Imazh i palëvizshëm

  JO

 • Data

  PO

Karta e Kujtesës

 • Karta Multi Media

  JO

 • Kartë Digitale e Sigurtë

  SD / SDHC / SDXC

 • Regjistrim Filmi

  PO

 • Transferim i Brendshëm i të Dhënave

  FILM: Po (nga kujtesa e brendshme në kartë)


  FOTOGRAFI: Po (nga kujtesa e brendshme në kartë)

Audio

 • Sistem

  Dolby Digital 2 kan (AC-3 2 kan)

 • Zgjedhje e Audios së Pamjes

  PO

 • Mikrofoni i Zmadhimit

  JO

 • Rregj. Me Dorë Kontrolli i nivelit

  PO

Fundor

 • Kufje

  PO

 • Mikrofon

  JO

 • USB

  PO (Mini-AB, USB 2,0 Shpejtësi e lartë, vetëm dalje)

 • AV

  PO (vetëm dalje)

 • Element

  JO

 • HDMI

  PO (Minibashkuesi HDMI™: vetëm dalje)

 • Ngarkues i integruar

  PO

Veçoritë inteligjente

 • Ndihma e kuadrimit

  PO

 • Fillim i shpejtë

  PO (duke përdorur ekranin LCD)

 • Kyçi i skedarëve

  PO

Paketa e baterisë

 • Lloji

  Me jone litiumi

 • Sistem Inteligjent i Baterive

  PO

 • Bateria e përfshirë në komplet

  BP-718

 • Koha maksimale e regjistrimit (me baterinë e përfshirë)*

  2 orë 10 minuta

 • Bateri që zgjat shumë

  BP-727

 • Kohë më e Gjatë e Rregjistrimit**

  3 orë 15 minuta

Përmasat

 • Gj x L x Th

  53 x 58 x 116 mm

 • Pesha

  235g

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

**: Shkëlqim normal i LCD dhe BP opsional me jetë të gjatë

*: Modaliteti i regjistrimit MP4 4 Mbps

**: Shkëlqim normal i LCD dhe BP opsional me jetë të gjatë

 1. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

 2. ¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


  ² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

 3. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. OS të mbështetura: iOS6, iOS7, Android 2,3/ 4,0/ 4,1/ 4,2/ 4,3/ 4,4 Funksioni i monitorimit 'Jashtë shtëpisë' kërkon një rrugëzues WLAN UPnP dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 4. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit MovieUploader. OS të Suportuar: iOS5, iOS6. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 5. ³ OS të mbështetura: iOS5, iOS6, iOS7 Android 2.3/ 3.2/ 4.0/ 4.1/ 4.2. Shfletuesi i Internetit duhet të suportojë HTML5. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 6. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e rregjistrimit

 7. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Kur regjistrimi AVCHD/MP4 vazhdon për 12 orë, ai do të ndalojë automatikisht dhe më pas do të fillojë përsëri automatikisht

 8. ¹ Zmadhimi i Përparuar NDEZUR, modaliteti i rregjistrimit 16:9, skaji i gjërë


  ² Modaliteti i Stabilizuesit të Imazhit i vendosur në Standart ose I fikur

 9. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit CameraAccess Plus. OS të mbështetura: iOS6, iOS7, Android 2,3/ 4,0/ 4,1/ 4,2/ 4,3/ 4,4 Funksioni i monitorimit 'Jashtë shtëpisë' kërkon një rrugëzues WLAN UPnP dhe një adresë IP globale. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 10. ¹ Kërkon instalimin e aplikacionit MovieUploader. OS të Suportuar: iOS5, iOS6. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 11. ³ OS të mbështetura: iOS5, iOS6, iOS7 Android 2.3/ 3.2/ 4.0/ 4.1/ 4.2. Shfletuesi i Internetit duhet të suportojë HTML5. Funksionaliteti nuk garantohet te të gjitha pajisjet

 12. ¹ Për AVCHD si dhe MP4, rekomandohen karta memorie të klasës 4 ose me shpejtësi më të lartë.


  ² Shpejtësi e ndryshueshme e bit e përdorur në të gjithë modalitetet e rregjistrimit