PIXMA TS9040
Specifikimet

Tiparet kryesorë

icon

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Smartphone-and-tablet

Aplikacioni Canon PRINT

Borderless printing

Fotografi 10x15 cm (4”x6”) vetëm në 21 sekonda

icon

Futni njëkohësisht letër të zakonshme dhe letër fotografie

PIXMA Touch & Print

Prek për të printuar dhe skanuar

Optional

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

PIXMA_Cloud_Link

Printimi nga reja kompjuterike dhe skanimi tek ajo*

Memory_Card

Printoni nga kartat e memories SD

5.0 TFT

Funksione printeri që navigohen lehtë

Square media

Me media 13x13 cm (5”x5”)

Creative Filter

Aplikoni filtra fotografish me ekranin me prekje

6_Single_inks

Ndryshoni vetëm bojën që mbaron

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Wireless / Ethernet, Print, Copy, Scan, Cloud Link

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Up to 96001 x 2400 dpi

Teknologjia e Printimit

6 Individual Ink Tanks (PGBK, BK, C, M, Y, GY)
ChromaLife100 inks

Shpejtësia e Printimit Mono

Approx. 15.0 ipm2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Approx. 10.0 ipm3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Borderless 10x15cm : Approx. 21 seconds4

Printim pa bordura

Yes (A4, Letter, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm)

Printim nga të Dyja Anët

Auto Duplex Print (A4, A5, B5, Letter - plain paper)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Yes (software included)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

6 individual ink tanks
PGI-470PGBK (Pigment Black)
CLI-471BK (Black)
CLI-471C (Cyan)
CLI-471M (Magenta)
CLI-471Y (Yellow)
CLI-471GY (Grey)

Fishekë Opsionalë Boje XL

High yield XL ink tanks
PGI-470PGBK XL (Pigment Black)
CLI-471BK XL (Black)
CLI-471C XL (Cyan)
CLI-471M XL (Magenta)
CLI-471Y XL (Yellow)
CLI-471GY XL (Grey)

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

A4 Colour Document5
Pigment Black: 300 pages
Pigment Black XL:  500 pages
Black:  1105* pages
Black XL:  4425* pages
Cyan:  311 pages
Cyan XL:  680 pages
Magenta:  297 pages
Magenta XL:  650 pages
Yellow:  323 pages
Yellow XL:  680 pages
Grey: 780* pages
Grey XL: 3350* pages
* Estimated supplemental yield

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

10x15cm photo6
Pigment Black: 2390* photos
Pigment Black XL: 3900* photos
Black: 317* photos
Black XL: 830* photos
Cyan: 120 photos
Cyan XL: 309 photos
Magenta: 142 photos
Magenta XL: 383 photos
Yellow: 142 photos
Yellow XL: 333 photos
Grey: 199 photos
Grey XL: 423 photos
* Estimated supplemental yield

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Plain Paper
Envelopes
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Cano Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Everyday Use" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Other Fine Art Papers
Printable Discs

Prodhimi maksimal i letrës

Rear Tray: Max. 20 sheets (photo paper)
Front Cassette: Max. 100 sheets (plain paper)
Direct Disc Print Tray: 1 printable CD, DVD or Blu-Ray Disc

Madhësitë e letrës

Rear Tray: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/Envelopes(DL, COM10)/Square (13x 13cm)
Front Cassette:  A4, A5, B5, LTR

Pesha e Letrës

Rear Tray: Plain paper 64 - 105 g/m², Canon photo paper up to 300 g/m²
Front Cassette: Plain Paper: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

CIS flatbed photo and document scanner

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

2400 x 4800 dpi7

Shpejtësia e skanimit A4

Approx. 14 sec8

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Colour: 48 bit / 24 bit
Greyscale: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Approx. 19 sec9
sESAT: Approx. 6.5 ipm10

Kopjimi i shumëfishtë

99 copies max.

Funksionet e Fotokopjimit

Document Copying, Photo Copying, Borderless copy, 2-sided copy, 2-on-1 and 4-on-1 copy,  Frame erase copy, Disc Label Copy, ID copy

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (in 1% increments)
Fit to page
A5 to A4, B5 to A4, A4 to A5 and A4 to B5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

12.6cm LCD (TFT colour/Touch)

Gjuhët e ekranit

33 Languages Selectable: Japanese/English(mm & inch)/German/French/Italian/Spanish/Dutch/Portuguese/Norwegian/Swedish/Danish/Finnish/Russian/Czech/Hungarian/Polish/Slovene/Turkish/Greek/Simplified Chinese/Traditional Chinese/Korean/Indonesian/Slovakian/Estonian/Latvian/Lithuanian/Ukrainian/Romanian/Bulgarian/Thai/Croatian/Vietnamese

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

Hi-Speed USB (B Port)
Ethernet: 10/100Mbps (auto switchable)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Administration password
Wireless LAN Frequency Band: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Touch & Print (NFC)
PIXMA Cloud Link
Canon PRINT Inkjet/SELPHY app
Canon Print Service Plugin (Android)
Google Cloud Print
Apple AirPrint
Wi-Fi Direct
Access Point Mode
LAN/WLAN PictBridge
Memory Card Slot
Mopria (Android)

Kartat e kujtesës të përdorshme

SD Card, SDHC Card, miniSD Card*, micro SD Card*, mini SDHC Card*, micro SDHC Card*
*Using recommended adapter - not supplied

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10
Windows 8.1 (including Windows 8.1 Update), Windows 8
Windows 7, Windows 7 SP1
Windows Vista SP2
Note: For Windows, .NET Framework 4.5.2 or 4.6 is required
Mac OS X v10.8.5 - OS X v10.11

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS,Android,Windows RT,Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: 3.1GB disk space, Internet Explorer 8
Mac: Internet connection, 1.5GB disk space, Safari 5
Display: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

MP Driver including Scanning Utility
My Image Garden with Full HD Movie Print11
Quick Menu
Easy-WebPrint EX (download)12

Karakteristikat fizike

Pesha

approx. 6.7 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

approx.  372 x 324 x 140 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

approx. 49.0dB(A)13

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperature: 15-30°C
Humidity: 10-80%RH (no dew condensation)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Off: Approx. 0.3W   
Standby (connected to PC via USB): Approx. 1.0W (scanning lamp off)
Standby (all ports connected): Approx. 1.8W (scanning lamp is off)  
Time to enter Standby mode: 12minutes
Copying: Approx. 14W14

All specifications subject to change without notice.

Print speed may vary depending on system configuration, interface, software, document complexity, print mode, page coverage, type of paper used etc.

Ink yield may vary depending on texts/photos printed, applications software used, print mode and type of paper used. For yield information see www.canon-europe.com/ink/yield

Scan speed may vary depending on system configuration, interface, software, scan mode settings and document size etc.

Copy speed may vary depending on document complexity, copy mode, page coverage, type of paper used etc. and does not take into account warming up time.

All brand and product names are trademarks of their respective companies.

Microsoft, Windows and the Windows logo are trademarks, or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.

 1. Ink droplets can be placed with a minimum pitch of 1/9600 inch
 2. Document print speeds are the averages of ESAT in Office Category Test for the default simplex mode, ISO/IEC 24734.
 3. Document print speeds are the averages of ESAT in Office Category Test for the default simplex mode, ISO/IEC 24734.
 4. Photo print speed is based on the default setting using ISO/JIS-SCID N2 on Photo Paper Plus Glossy II and does not take into account data processing time on host computer.
 5. Declared yield value in accordance with ISO/IEC 24711 standard. Values obtained by continuous printing.
 6. Declared yield value in accordance with ISO/IEC 29102. Values obtained by continuous printing.
 7. Optical resolution is a measure of maximum hardware sampling resolution based on ISO 14473 standard. When scanning in high resolution, the maximum scan size is restricted.
 8. Colour document scan speed is measured with ISO/IEC 29183 Target A. Scan speed indicates the time measured between pressing the scan button of the scanner driver and the on-screen status display turns off. Scan speed may vary depending on system configuration, interface, software, scan mode settings and document size etc.
 9. Colour document copy speed is measured based on average of sFCOT and sESAT in Performance Test of ISO/IEC 29183 standard.
 10. Colour document copy speed is measured based on average of sFCOT and sESAT in Performance Test of ISO/IEC 29183 standard.
 11. Full HD Movie Print is available for MOV and MP4 movie files created by select Canon digital cameras and camcorders. Requires installation of software bundled with Canon video or digital camera, from which the movie was captured. MOV files require: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (version 6.5 or later), MP4 files require: ImageBrowser EX (version 1.0 or later).
 12. Easy-WebPrint EX requires Internet Explorer 8 or later
 13. When printing ISO/JIS-SCID N2 pattern on 10x15cm Photo Paper Plus Glossy II using default settings.
 14. When copying ISO/JIS-SCID N2 (printed by inkjet printer) on A4 size plain paper using default settings.