PIXMA TS8240
Specifikimet

Specifications

Icon 01

Printable nail stickers

Icon 02

6 individual inks

Icon 03

Wi-Fi connectivity

Icon 04

Borderless printing

Icon 01

Smartphone ready

Icon 02

PIXMA Cloud Link

Icon 01

2-way paper feed

Icon 02

Touchscreen LCD

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Lidhje me valë, printim, fotokopje, skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 48001 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

6 depozita boje të veçanta (PGBK, BK, C, M, Y, PB)
Bojëra ChromaLife100

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 15,0 ipm2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Afro 10,0 ipm3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 17 sekonda4

Printim pa bordura

Po (A4, Letter, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm, 13x13cm, 8,9x8,9cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

6 rezervuarë individualë bojë
PGI-480PGBK (e zezë pigmenti)
CLI-481BK (e zezë)
CLI-481C (e kaltër)
CLI-481M (vjollcë)
CLI-481Y (e verdhë)
CLI-481PB (blu fotografike)

Fishekë Opsionalë Boje XL

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
PGI-480PGBK XL (e zezë pigmenti)
CLI-481BK XL (e zezë)
CLI-481C XL (e kaltër)
CLI-481M XL (vjollcë)
CLI-481Y XL (e verdhë)
CLI-481PB XL (blu fotografike)

Kuti boje opsionale XXL

Rezervuarë boje XXL me prodhim të lartë
PGI-480PGBK XXL (e zezë pigmenti)
CLI-481BK XXL (e zezë)
CLI-481C XXL (e kaltër)
CLI-481M XXL (vjollcë)
CLI-481Y XXL (e verdhë)
CLI-481PB XXL (blu fotografike)

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Letër e Zakonshme)

Dokument A4 me ngjyra5
E zezë me pigment: 200 faqe
E zezë me pigment XL: 400 faqe
E zezë me pigment XXL: 600 faqe
E zezë: 750* faqe
E zezë XL: 2280* faqe
E zezë XXL: 4590* faqe
Cian: 259 faqe
Cian XL: 519 faqe
Cian XXL: 830 faqe
Magenta: 223 faqe
Magenta XL: 466 faqe
Magenta XXL: 747 faqe
E verdhë: 259 faqe
E verdhë XL: 519 faqe
E verdhë XXL: 830 faqe
Blu fotografike: 1660* faqe
Blu fotografike XL: 4710* faqe
Blu fotografike XXL: 9140* faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Depozitave të Bojës (Printim fotografie)

Foto 10x15cm6
E zezë me pigment: 1444* fotografi
E zezë me pigment XL: 3883* fotografi
E zezë me pigment XXL: 7337* fotografi
E zezë: 213* fotografi
E zezë XL: 505* fotografi
E zezë XXL: 802* fotografi
Cian: 80 fotografi
Cian XL: 178 fotografi
Cian XXL: 304 fotografi
Magenta: 107 fotografi
Magenta XL: 247 fotografi
Magenta XXL: 406 fotografi
E verdhë: 80 fotografi
E verdhë XL: 178 fotografi
E verdhë XXL: 304 fotografi
Blu fotografike: 240 faqe
Blu fotografike XL: 505 faqe
Blu fotografike XXL: 802 faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Canon High Resolution Paper (HR-101N)
Canon Pro Platinum (PT-101)
Canon Plus Glossy II (PP-201)
Canon Pro Luster (LU-101)
Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
Canon "Përdorim i Përditshëm" (GP-501)
Canon Matte (MP-101)
Zarfa
Letra të tjera artistike
Disqe të Printueshme
Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
Letër fotografike magnetike (MG-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
Kaseta përpara: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
Sirtari me shumë përdorime: Ngjitëse thonjsh të printueshme (NL-101)/1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësia e Letrës

Sirtari i pasmë: A4/A5/B5/LTR/LGL/20x25cm/13x18cm/10x15cm/13x13cm/8,9x8,9cm, zarfe (DL,COM10)
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

2400 x 4800 dpi7

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

216 x 297 mm

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 19 sek8
sESAT: Afërsisht 6,5 ipm9

Kopjimi i shumëfishtë

maks. 99 faqe

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotosh, fotokopje pa bordura, fotokopje 2-anëshe, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje e etiketës së diskut, fotokopje ID

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

10.8cm LCD (TFT me ngjyra/prekje)

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnameze

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Bluetooth
Aplikacioni Message In Print
Aplikacioni Nail Sticker
PIXMA Cloud Link
Plugin Canon Print Service (Android)
Apple AirPrint
Wireless Direct
Metodë e Access Point
WLAN PictBridge
Foleja e kartës së memories
Mopria (Android)

Kartat e kujtesës të përdorshme

Kartë SD, kartëSDHC, kartë SDXC, kartë miniSD*, kartë microSD*
kartë miniSDHC*, kartë microSDHC*, kartë microSDXC*
*Duke përdorur përshtatësin e rekomanduar - jo i përfshirë

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Chrome OS
Windows 10、Windows 8.1、Windows 7 SP1
Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.
Kërkohet .NET Framework 4.5.2 ose 4.6
OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.13

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësira e diskut 3,1 GB, Internet Explorer 8
Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër MP përfshirë Veglën e Skanimit
Easy-WebPrint EX (shkarko)10

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 6,6 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 373 x 319 x 140 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 49 dB(A)11

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C
Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0.3W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,1W (llampa e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)
Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 56 sekonda
Kopjimi: Afërsisht 16W12

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 8. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183.
 10. Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 8 ose më të ri
 11. Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II 10x15cm duke përdorur cilësimet fillestare.
 12. Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (të printuar me printer inkjet) në madhësi letre të zakonshme A4 duke përdorur konfigurimet standarde.