Canon PIXMA GM2050
Specifikimet

Specifikimet kryesore

high-yield-refillable-ink-tanks

Kuti boje të integruara

Bojë e zezë e rendimentit të lartë në kosto të ulëta operative.

high-page-yield

Rendiment i lartë i faqeve

Deri në 18 000 faqe nga 3 shishe me bojë të zezë*.

350-sheet-plain-paper-capacity

Kapacitet 350-fletësh

Kapacitet i madh për letër të thjeshtë

wired-and-wireless-connectivity

Mundësi të plota lidhjeje

Ethernet dhe Wi-Fi

smartphone-ready

Gati për smartfonë

Merreni në kontroll të plotë me aplikacionin "Canon PRINT" (në "iOS" dhe "Android")

sharp-black-text

Tekst i zi i mprehtë

Bojë e zezë e dedikuar me pigment, për printim dokumentesh të pastra, të qarta dhe profesionale.

high-speed

Shpejtësi të larta

Shpejtësi printimi deri në 13 ipm mono**.

auto-2-sided-printing

Printim automatik 2-anësh

Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Wi-Fi, Ethernet, printim bardhezi

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 6001×1200 dpi

Teknologjia e Printimit

1 fishek FINE (e zezë) me fishek opsional ngjyrash 2
Printer me kuti boje me rimbushje

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 13,0 ipm 3

Shpejtësia e printimit me ngjyra (me fishek opsional me ngjyra)

Rreth 6,8 ipm 4

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

GI-50

Fishekë opsionalë boje me ngjyra

CL-541 5
CL-541XL 6

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printimi i dokumenteve njëngjyrëshe në A4 7
E zezë: 6000 faqe*

Ngjyra (CL-541): 180 faqe 8
Ngjyra (CL-541XL): 400 faqe 9
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 100 fletë (letër e zakonshme)
Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL
Zarfe (DL, COM10), Madhësi karte (91×55 mm)
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

Kaseta: A4, A5, B5, LTR
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë/kaseta: letër e thjeshtë: 64-105 g/m²

Ndërfaqja

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

PIXMA Cloud Link
Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Plugin Canon Print Service (Android)
Wireless Direct
Metodë e Access Point

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1

Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android (përmes "Canon PRINT Inkjet"/aplikacionit SELPHY)

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: 2.0 GB ose më shumë
Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Programi drejtues i printerit
IJ Printer Assistant Tool

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 6,0kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 403×369×166 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 52,0 dB(A) 10

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0.3W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,6 W
Koha për të kaluar në modalitetin e pritjes: 1 min 29 sek
Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 13W 11

Konsumimi tipik i energjisë (TEC)

0,12 kWh 12

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës nga "Canon" duke përdorur grafikun njëngjyrësh ISO/IEC 19752 dhe simulimin e printimit të vazhduar me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.

Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

** Matur me standardin ndërkombëtar, në modalitetin standard. Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 6. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 7. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës nga "Canon" duke përdorur grafikun njëngjyrësh ISO/IEC 19752 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 8. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 9. Printoni dokumente me ngjyra me fishekun opsional me ngjyra. Ky produkt është printer me bojë, njëngjyrësh. Ndonëse printimi i ngjyrave mund të kryhet duke blerë një fishek të përshtatshëm me ngjyra, rekomandohet që të përdoret me shpejtësi boja në fishekun e instaluar. Pasi fisheku i instaluar i ngjyrave të bëhet bosh, zëvendësojeni me një mbrojtës kontaktesh ose një fishek të ri boje.
 10. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 11. Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në letër të zakonshme me përmasë A4 duke përdorur parametrat standarde.
 12. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.