Canon PIXMA G6050
Specifikimet

Specifikimet

Integrated ink tanks

Kuti boje të integruara

4 kuti boje me rimbushje, të rendimentit të lartë, për kosto të ulëta pune.

High page yield

Rendiment i lartë i faqeve

Deri në 18 000 faqe nga 3 shishe të zeza ose 7700 faqe nga një komplet me bojëra me ngjyra*.

350-sheet capacity

Kapacitet 350-fletësh

Kapacitet i madh për letër të thjeshtë

Full connectivity

Mundësi të plota lidhjeje

Ethernet dhe Wi-Fi

Smartphone ready

Gati për smartfonë

Merreni në kontroll të plotë me aplikacionin "Canon PRINT" (në "iOS" dhe "Android")

Top quality, full speed

Cilësi maksimale, shpejtësi e lartë

Printoni teksti të zi, të qartë dhe foto pa marzhe deri në madhësi A4

Easy control

Komandim i thjeshtë

Gëzoni përdorim dhe komandim të lehtë me anë të panelit LCD mono, me 2 rreshta, me anim

auto-2-sided-printing

Printim automatik 2-anësh

Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Funksionet

Wi-Fi, Ethernet, printim, fotokopjim, skanim

Specifikimet e printerit

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800 1 x 1200 dpi

Teknologjia e Printimit

2 Fishekë FINE (e zezë dhe ngjyra)
Printer me kuti boje me rimbushje

Shpejtësia e Printimit Mono

Afro 13,0 ipm 2

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Afro 6,8 ipm 3

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 45 sekonda 4

Printim pa bordura

Po A4, LTR, 4"x6", 5"x7", 8"x10", Katrore (5"x5",4"x4",89x89mm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik në dy anë (A4, A5, B5, Letter - letër e zakonshme)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

Fishekët standardë të bojës

GI-50 <PGBK>
GI-50 <C>
GI-50 <M>
GI-50 <Y>

Prodhimi i Fishekëve (Letër e Zakonshme)

Printimi i dokumenteve me ngjyra në A4 5
E zezë: 6000 faqe*
Ngjyra: 7700 faqe
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Prodhimi i Fishekëve (Printim Fotografish)

Printimi i fotografive me ngjyra 10x15cm 6
Ngjyra: 2200 foto 
* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme
Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
Letër Fotografike Mat (MP-101)
Zarf

Prodhimi maksimal i letrës

Sirtari i pasëm: Maks. 20 fletë (letër fotografike) ose maksimumi 100 fletë (letër e zakonshme)
Kasetë: Maks. 250 fletë (letër e zakonshme)

Madhësitë e letrës

Sirtari i pasmë: A4, A5, B5, LTR, LGL, 4"x6", 5"x7", 7"x10", 8"x10",
Zarfe (DL, COM10), katror (5" x 5", 4"x4",89x89mm), madhësia e kartës (91 x 55mm)
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

Kaseta: A4, A5, B5, LTR
[Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm

Pesha e Letrës

Sirtari i pasmë: letër e thjeshtë: 64 - 105 g/m²
Letër fotografike e "Canon": deri në 300 g/m² (letër fotografike "Pro Platinum PT-101")

Kasetë: letër e thjeshtë: 64 deri në 105 g/m²

Specifikimet e skanerit

Lloji i skanerit

Skaner CIS me shtrat të sheshtë për fotografi dhe dokumente

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

1200 x 2400 dpi 7

Shpejtësia e skanimit të rreshtave

Ngjyra: 3,5 ms/rresht (300 dpi)
Gradacion grije: 1,5 ms/rresht (300 dpi)8

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Madhësia Maksimale e Dokumentit

A4/LTR

Specifikimet e fotokopjes

Shpejtësia e kopjimit

sFCOT: Afërsisht 20 sek 9
sESAT: Afërsisht 5 sek 10

Kopjimi i shumëfishtë

99 kopje (maks.)

Funksionet e Fotokopjimit

Fotokopje dokumentesh, fotokopje fotografish, fotokopje pa bordura, fotokopje në 2 anë, fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopje me fshirje të kornizës, fotokopje ID

Zmadhim Fotokopjimi

25 - 400% (në rritje 1%)
Vendosja në faqe
A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Ndërfaqja

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekrani LCD me pika të plota

Gjuhët e ekranit

33 gjuhë të mundshme: Japonisht/Anglisht (mm & inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht/norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/greqisht/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale/koreane/indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht/rumanisht/bullgarisht/kroatisht/vietnamisht

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n
Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i Ndërfaqes - Tjetër

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY
Easy-PhotoPrint Editor
Aplikacioni Message In Print
PIXMA Cloud Link
Plugin Canon Print Service (Android)
Apple AirPrint
Wireless Direct
Metodë e Access Point
LAN/WLAN PictBridge
Mopria (Android)

Programi kompjuterik

Sistemet e Operuese që mbështeten

Chrome OS

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1

Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

Softueri drejtues i printerit dhe IJ Network Device Setup Utility janë të disponueshëm me sistemin operativ të mëposhtëm.
Windows Server 2008 R2 SP1、Windows Server 2012 R2、Windows Server 2016

OS X 10.10.5~OS X 10.11 、macOS 10.12~macOS 10.14

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS, Android, Windows 10 Mobile

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: 2.0 GB ose më shumë
Mac: 1.0 GB ose më shumë
Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

MP Driver
IJ Printer Assistant Tool
Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

Pesha

afro 8,1 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

afro 403×369×195 mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

afro 50,5 dB(A)11

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0.3W
Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W (llampa e skanimit e fikur)
Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1,7W (llamba e skanimit është e fikur)
Koha për të kaluar në modalitet pritjeje: 11 min 10 sek
Fotokopjimi (lidhja me USB me kompjuterin): afro 15 W 12

Konsumimi tipik i energjisë (TEC)

0,14 kWh 13

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.

Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Rendimenti i faqeve për shishen e bojës të përdorur për konfigurimin fillestar është më i ulët se një shishe zëvendësuese, pasi një sasi e caktuar boje përdoret për mbushjen e kokës së printimit gjatë konfigurimit. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun e ngjyrave ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.

Rendimentet e faqeve me bojë të bardhë dhe me ngjyra nuk duhet të kombinohen.

Rendimenti i faqeve varion shumë në varësi të përmbajtjeve të printuara dhe faktorëve të tjerë.

** Matur me standardin ndërkombëtar, në modalitetin standard. Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

 1. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 2. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të fotografive është bazuar në konfigurimin standard duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 mbi letër Canon Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën për përpunimin e të dhënave në kompjuterin host.
 5. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
 6. * Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të provës së "Canon" duke përdorur grafikun ISO/IEC 29103 dhe simulimin e printimit të vazhduar me shishet zëvendësuese të bojës pas konfigurimit fillestar.
 7. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa maksimale e skanimit është e kufizuar.
 8. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 9. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 10. Shpejtësia e fotokopjimit të dokumentit me ngjyra matet në bazë të mesatareve sFCOT dhe sESAT në provën e rendimentit sipas standardit ISO/IEC 29183. Shpejtësia e kompjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.
 11. Letër e thjeshtë (A4, B/W). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 12. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 13. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.