Canon Backpack BP100 Lifestyle

Product Bundle - Backpack BP100

Mbani kompletin tuaj të kamerës DSLR të nivelit bazë, një tablet dhe sendet personale në mënyrë të sigurt në çantën origjinale të shpinës të dizajnuar nga Canon.