Objektivat RF

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Specifikimet

Specifikimet

 • Stabilizimi hibrid i imazhit
 • Zmadhimi

  Makrofokus për detaj të jashtëzakonshëm

 • Veshje Super Spectra

  Për reduktim të hijezimit dhe të vezullimit

 • IS me 5 ndalesa

  Fotostabilizim i avancuar

 • Motori STM

  Fokusim i butë për video dhe i shpejtë për foto

 • 78×90,5 mm

  Përmasë kompakte

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Kapaku i lentes
  Kapak zgjatuesi RF
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP811
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Jo e pajtueshme

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po 1
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  71,2×20,3
 • Pesha (g)
  225
 1. Lentet me rezistencë ndaj pluhurit/lagështisë janë të pajisura me një unazë prej gome në montimin e lentes, e cila mund të shkaktojë një gërryerje të vogël të pjesës të montimit të kamerës. Kjo nuk ndikon në asnjë mënyrë te lentja ose rendimenti i kamerës.
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur