Objektivat RF

Canon RF 600mm F11 IS STM

Specifikimet

Specifikimet

 • 600 mm

  Rreze supertelefoto

 • IS me 5 ndalesa

  Fotostabilizim i fuqishëm

 • Motori STM

  I shpejtë për fotografitë, i shtruar për videot

 • Përmasë kompakte

  199,5 mm kur mblidhet

 • Unazë komandimi objektivi

  Për komandim të drejtpërdrejtë mbi cilësimet e "Tv/Exposure Compensation/ISO"

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadërplotë
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  600
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  03°30′, 02°20′, 04°10′
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  10/7
 • Numri i fletëve të diafragmës
  N/A
 • Apertura minimale
  11
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  4,5
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,14
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Motori

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-82 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-88B
 • Kasa/çanta e objektivit
  LZ1328
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  Jo e pajtueshme
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  Jo e pajtueshme
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Vetëm zgjatues RF

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore
  840 mm
 • Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)
  02°30′, 01°40′, 03°
 • Hapja maksimale e diafragmës
  F16
 • Zmadhimi maksimal
  0,19-fish
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Gjatësia vatrore
  1200 mm
 • Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)
  01°40′, 01°10′, 02°
 • Hapja maksimale e diafragmës
  F22
 • Zmadhimi maksimal
  0,28-fish
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  -
 • Diametri i filtrit (mm)
  82
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  93 x 199.5
 • Pesha (g)
  930

Kur e përdorni këtë objektiv me apo pa zgjatues, zona e vetëfokusimit e kamerës reduktohet në mbulim afro 40% horizontal dhe 60% vertikal të zonës së figurës.
Për ta përdorur këtë objektiv me apo pa zgjatues në EOS R, EOS Ra ose EOS RP, nevojitet një version i përputhshëm firmueri. Shkarkoni firmuerin e fundit të kamerës nga faqja e internetit e "Canon" dhe instalojeni në kamerë.
"Për rezultate optimale rekomandohet të përdorni aplikacionet e kamerës Canon për të procesuar fotot RAW me këtë objektiv, me ose pa zgjatuesit.
Kur përdorni kompjuter, shkarkoni versionet e fundit të "Digital Photo Professional" dhe të "Picture Style Editor" nga faqja e internetit e "Canon". Në rast se përdorni tabletë, shkarkoni Digital Photo Professional Express nga App Store."

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur