Objektiva për "EOS R"

Canon RF 28-70mm F2L USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Hapja e diafragmës

  f/2

 • Fokusi minimal

  0,39 m

 • Hapja e diafragmës

  me 9 fletë

 • Mbrojtja nga kushtet e motit

  e serisë L

 • Motori

  USM

 • Veshja e përparuar

  e lentes

 • Unaza

  e kontrollit të lentes

 • Elementet UD

  të lentes

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,39
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,18
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  -
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  USM

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-95
 • Kapaku i Lentes
  EW-103
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1424
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  Nuk është në përputhje
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  Nuk është në përputhje
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Hapja maksimale e diafragmës
  Hapja e diafragmës

Speficikimet fizike

 • Diametri i filtrit (mm)
  95
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  103,8 x 139,8
 • Pesha (g)
  1430

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur