Cinema EOS
no consumer

EOS kinematografike

Cilësi imazhi e jashtëzakonshme, kontroll krijues i pakufi.

EOS C300 Mark II

Një videokamerë mjaft krijuese dhe praktike 4K për prodhuesit e filmave dhe transmetuesit e tyre

EOS C300 Mark II

EOS C300 Mark II

Një mjet prodhimi mjaft krijues dhe praktik 4K që regjistron video mahnitëse 4K/Full HD me 15 ndalesa të jashtëzakonshme të Diapazonit dinamik.

EOS C300 Mark II