Hannibal_Hanschke

Në kërkim të fotografisë

Një fotografi vlen sa një mijë fjalë

Gjatë gjithë historisë, kemi parë se si një imazh i vetëm mund të ndryshojë botën. Këto fotografi kanë aftësinë të nxisin debate, pyetje dhe të transformojnë këndvështrimet e njerëzve. Canon është krenar që është pjesë e këtyre historive. Bashkohuni me ne ndërsa ndjekim një grup fotogazetarësh të mirënjohur të Reuters në udhëtimin e tyre nëpër botë në kërkim të historive frymëzuese, të pajisur me kamerën e re Canon EOS 5D Mark IV.