Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C ofron shfaqje me shpejtësi të lartë, me cilësi të lartë skanimi për bizneset që kërkojnë të përmirësojnë produktivitetin e tyre dhe të ulin kostot.

Përfitimet

  • Skanim me ngjyra me shpejtësi të lartë - 90 ppm me 200 dhe 300dpi
  • Konstruksion me ushqim nga para i thjeshtë për përdoruesin
  • Ushqim me kapacitet të lartë me 500 fletë
  • Kohë ngrohjeje e shpejtë për kursim të shpejtë energjie
  • Përpunim i avancuar i imazhit
  • I qëndrueshëm - cikël punë prej 27.000 skanime/ditë
  • Bundled Capture Perfect

Veçoritë e detajuara

Hidhini një vështrim më të detajuar Canon imageFORMULA DR-9050C

Produktivitet kur duhet


DR-9050C kap 90 ppm me shpejtësi kur skanon me ngjyra dhe bardh e zi, me rezolucione 300dpi (A4, Portret). Një qark i dedikuar i integruar i përpunimit të imazhit arrin shpejtësi me normë të plotë madje edhe kur zgjidhen shumë funksione të përpunimit të imazhit.

Konstruksion i thjeshtë për operatorin


Konstruksioni me ushqim nga para i DR-9050C siguron edhe rehati dhe volitshmëri që ju lejon të ngarkoni, ushqeni dhe hiqni dokumentet pa u munduar ndërsa jeni të ulur. Për më tepër, paneli i kontrollit dhe butonat e punëve janë projektuar të gjitha që të jenë lehtësisht të shikueshme në nivelin e syrit.

Fleksibël dhe mjaft i efektshëm


Faturat, shënimet e dorëzimit, raportet, tabelat – disa nga dokumentet që bizneset përpunojnë çdo ditë. DR-9050C i trajton ato të gjitha me thjeshtësi, duke rritur efektshmërinë dhe duke ulur regjimet e ushqimit të letrës.

Një ushqyes automatik A3 trajton grupet prej deri në 500 fletë dhe mbështet 3 regjime të ndryshme të ushqimit të letrës. Mekanizmi i fortë i ushqimit ushqen dhe ndan dokumentet e përzier me thjeshtësi dhe, në rastin e rrallë të ndonjë gabimi, një sensor zbulimi ultrasonik me ushqim të dyfishtë njofton menjëherë përdoruesin për zgjidhjen e menjëhershme të problemit.

DR-9050C zgjeron gjithashtu kredencialet e forta të mjedisit dhe është një nga skanerat më të efektshëm në kategorinë e tij.

Përpunim i avancuar i imazhit


Një sërë funksionesh të fuqishme si Zbulim automatik i ngjyrave, Njohje e orientimit të tekstit, zbulimi Automatik i madhësisë së letrës dhe Pjerrësisë sigurojnë cilësi të shkëlqyer dhe efektshmëri optimale.

I krijuar për ngarkesa pune të mëdha


DR-9050C është projektuar për të përballuar ngarkesat tuaja më të mëdha të punëve dhe trajton me qëndrueshmëri cikël ditor pune deri në 27.000 skanime në ditë.

Softueri që përfshihet dhe opsionet


Softueri CapturePerfect i Canon vjen me DR-9050C, me një Capture Perfect Software Developers Kit (SDK) gjithashtu për integrime të thjeshta, të personalizueshme.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-9050C, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.