Canon imagePRESS Server T1 Specifikimet

PRODUKTET E MBËSHTETURA

Emri

imagePRESS C1

SPECIFIKIMET

Fiery System 8 Utilities

Drajver EFI


Stacion pune komandimi, Windows Edition


Stacion pune komandimi, Macintosh Edition


EFI Impose Fiery Edition


EFI Fiery WebTools


Mini Fiery Graphic Arts Features


EFI Hot Folders & Virtual Printers


(Disa cilësime filtrimi nuk janë të suportuara)

Hardware

Celeron-M 1.5GHz, FSB400MHz


DDR256MB (Përmirësimi për në 512MB Opsional)


Intel 855GME + 6300ESB


80GB, SATA hard disk

EFI Video Interface Card

PCI-X


DDI-O4 (66MHz), 1m kabëll me çifte të përdredhura

Sistemi operativ

Linux

Sistemi “Fiery”

8e

Rrjeti/Lidhja

Protokolle ndryshimi automatike të njëkohëshme


AppleTalk


TCP/IP


Novell IPX

Opsionet NUK mbështeten në imagePRESS-T1

EFI Fiery Paketë artesh grafike


EFI Fiery Paketë artesh grafike, Premium Edition


EFI Paketë printimi prodhimi

Porta të automatike të ndjeshme

RJ45 e integruar për konfigurim aotomatik IP 10/100/1000 Base-T dhe 10/100 Base-T

Ndihmë printimi SNMP

AppleTalk


Pserver


SMB (peer-to-peer)


LPD

Siguria

CE Mark


CSA


TUV/GS


UL


CB Scheme


RoHS

EMC

EN55022 Part B (CE marked)


FCC Class B


VCCI II

Dimensionet (L x GJ x TH)

9.3cm (Th) x 33.2cm (Gj) x 28.7cm (L), 4.95kg

ZGJIDHJE KONTROLLI TË PROCESIT EYE ONE

Përmbajtja

X-Rite Eye-One Pro Spectrophotometer


Aksesorë matje


Carrying Case Eye-One Process Control CD EFIGS

Kërkesat e sistemit Windows

Procesor Pentium® ose më i shpejtë (procesorë 32 dhe 64 Bit)


Windows® 2000 XP


24 MB RAM i disponueshëm


550 MB hapësirë e disponueshme në hard-disk për instalim të plotë të programit


Shënim: Përdoruesi do të kërkojë privilegje administratori në kompjuter në mënyrë që të instalojë dhe të të përdorë Softuerin e kontrollit të përpunimit

Apple Macintosh

Mac OS X v10.3.9 ose më i lartë dhe Intel Mac


24 MB RAM i disponueshëm


420 MB hapësirë e disponueshme në hard-disk për instalim të plotë të programit