EFI Digital StoreFront

Sistemi kryesor i tregtisë elektronike të printimit i bazuar në ueb

Kërkoni informacione

EFI Digital StoreFront

Rritni fitimet dhe fitoni klientë të rinj me një zgjidhje elastike të uebit për printimin

EFI Digital StoreFront® është paketa e plotë e tregtisë elektronike në ueb për printimin për ofruesit e shërbimit të printimit që ofron integrimin e fuqishëm të menaxhimit të fushatave nëpërmjet MarketDirect Cross Media dhe që siguron një ndërveprim të pandërprerë mes vitrinës suaj në internet dhe proceseve të punës së prodhimit.

Dyqane të panumërta në ueb

Vitrina mjaft të konfigurueshme dhe të optimizuara për celularë për porosi të shpejta dhe të thjeshta në desktop dhe në celular

Integrimi i shumë kanaleve

Publikoni fushatat e krijuara në EFI MarketDirect te Digital StoreFront për klientët, për përshtatje dhe për përdorim

Dorëzimi në internet

Krijoni, ngarkoni ose zgjidhni punët nga katalogët dhe më pas monitoroni progresin e tyre. Përsëritni porositë me vetëm disa klikime

EFI Digital StoreFront

Aplikimet kryesore

Detyrat e personalizuara të printimit

Të krijuara dhe të miratuara nga përdoruesit fundorë për printimin

Punët VDP

Nga kartëvizitat e deri te materialet postare, me letrat me postë, me një ose me shumë ndryshore të regjistruara

Menaxhimi i fushatës

Integruar në ndërfaqen e përdoruesit në ueb për printimin

Realizimi dhe transporti

menaxhimi i materialeve bazë dhe mbështetja për ofrues të ndryshëm të transportit

Raportimi për menaxhimin

Për analizimin e sjelljes aktuale dhe të parashikuar në lidhje me blerjen

Platformë e hapur

Me potencialin për një integrim të fuqishëm nëpërmjet formatit JDF/JMF

EFI Digital StoreFront Key Applications

Softuerë të tjerë të menaxhimit të proceseve të punës dhe fushatave

Dëshironi të dini më shumë për EFI Digital StoreFront?

Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË