SOFTUERI

PRISMAprepare Go

Një zgjidhje printimi me bazë reje kompjuterike që njëson ciklet e prodhimit në 3 hapa të lehtë. Ekonomik, me konfigurim dhe përdorim të thjeshtë – me PRISMAprepare Go, gjithçka që ju nevojitet është një lidhje interneti dhe një shfletues për të revolucionarizuar aktivitetet tuaja të printimit.
Shkarkoni broshurën
AdobeStock

ETIKETIM I ARTIKUJVE

Merrni. Përgatitni. Dorëzoni.

Rrisni efikasitetin, fleksibilitetin dhe fitimet me një mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt për të marrë më shumë punë printimi.

Përfitimet kryesore

Transformojeni digjitalisht marrjen e punëve me anë të PRISMAprepare Go

 • I lehtë për t'u konfiguruar

  Filloni menjëherë – është aq e thjeshtë sa thjesht një identifikim

 • Ulje e kohëve të dorëzimit

  Marrje dhe prova të shpejta të punëve

 • Redaktime intuitive të punëve

  Sigurohuni që rezultatet e printimit të dalin saktë me të parën, çdo herë

 • Pastrim i procesimit të punëve

  Gjurmoni me lehtësi punët e printimit

 • Hapësirë e sigurt ruajtëse në renë kompjuterike

  Deri në 10 GB si standard

Mësoni më shumë rreth produktit

PSP-të e vogla komerciale përballen çdo ditë me kërkesën e klientëve për dorëzim të shpejtë të lloj-lloj punësh printimi dhe tirazhesh të vogla me çmime konkurruese. PRISMAprepare Go është një zgjidhje printimi me bazë reje kompjuterike ofron marrje të shpejtë të punëve, provë të përgjithshme, përgatitje dhe funksion printimi. Nuk ka nevojë të investoni në softuerë kompleksë e të shtrenjtë – PRISMAprepare Go ofron një qasje efikase dhe të strukturuar për produksionin e plotë të printimit me fleksibilitetin për t'u zgjeruar gjatë rrugës.

PRISMApreparego

Kohë të shpejta dorëzimi

Shtoni shpejtësi dhe efikasitet në ciklet e punës prodhuese për kohë të shpejta dorëzimi për punët e përsëritura dhe të atypëratyshme. Njësoni marrjen e punëve, procesimin dhe prodhimin me një shërbim të strukturuar, profesional nga interneti që ju sjell efikasitet në kohë dhe kosto për ju dhe klientët tuaj.

Përdorim pa telashe

Filloni punën pa qenë nevoja të investoni në infrastrukturë kompjuterike apo trajnime. Klientët tuaj mund t'i tërheqin-lëshojnë skedarët PDF drejtpërdrejt në portalin e marrjes së punëve. Pas marrjes së punëve nga operatorët tuaj, ata mund të kalojnë me shpejtësi mes pamjeve të aplikacioneve, mjeteve dhe printerëve nga një pikë qendrore identifikimi.

Rritje e mundësisë së fitimeve

Fitoni avantazh mbi konkurrencën duke ofruar një shërbim cilësor, personal edhe për rastet e tirazheve të vogla. Rriteni me lehtësi klientelën e përsëritur me akses të drejtpërdrejtë në shërbimet tuaja të printimit dhe tërhiqni klientë të rinj duke shtuar vlerë dhe krijimtari në punët e printimit.

Veçoritë kryesore

- Akses i drejtpërdrejtë i klientëve nga interneti
- Hapësirë e sigurt ruajtëse në renë kompjuterike
- Përmbledhje të qarta procesimi të punëve
- Identifikimet në porta të mbrojtura me fjalëkalim
- Menaxhim i centralizuar i aplikacioneve dhe i printerëve
- Cilësime të konfigurueshme prove të përgjithshme
- Mbështet PRISMAsync, Fiery, Canon PDL dhe printerë prodhimi me JDF

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni katalogun e plotë të zbatimeve të cikleve të punës me bazë PRISMA dhe të mjeteve të menaxhimit të printimit.