Canon VarioPRINT 115

Canon varioPRINT 115

Duke vendosur një standard të ri për printimin monokrom, printeri varioPRINT 115 ofron një qëndrueshmëri dhe produktivitet të pakonkurrueshëm.

Kërkoni informacione

Një zgjidhje printimi monokrome efikase dhe gjithëpërfshirëse

Me teknologjinë novatore të imazheve dhe strukturën inxhinierike të qëndrueshme, printeri varioPRINT 115 është një makineri e fuqishme e besueshme, e përshtatshme për mjedisin dhe e lehtë për t'u përdorur, e krijuar për biznesin.

Shikoni specifikimet e plota

Manuali i përdorimit

Canon varioPRINT 115 Product features and benefits

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Deri në 117 imazhe në minutë

Vëllimi maksimal i printimit me 1 700 000 imazhe në muaj

Pa emetime ozoni dhe konsum të ulët të energjisë

Kontrolluesi PRISMAsync ofron një funksionim intuitiv

Pesha e medias së mbështetur - 50 deri në 300 g/m2

Opsione elastike të skanimit

Kapaciteti total i letrës me 12 000 fletë A4

Shikoni specifikimet e plota

Canon varioPRINT 115 Product features and benefits

Çmime

Produktet përkatëse