Canon Camera

Printerë shumëfunksionalë

Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5800"

Menaxhojini dhe procesojini dokumentet më shpejt dhe më sigurt me pajisjet tona të avancuara shumëfunksionale inteligjente A3.

 • 40 - 70

  faqe në minutë shpejtësi printimi

 • 270 ipm

  skanim dyanësh

 • 10,1-inçësh

  panel dixhital me prekje, me ngjyra, me rrotullim deri në 90°

 • Lidhja në renë kompjuterike

  përmirëson proceset digjitale të punës me uniFLOW Online Express si standard

 • Nxitja e transformimit digjital nga zemra e biznesit tuaj

  Teknologjitë novatore nxisin një produktivitet të fuqishëm, që të mund të punoni më shpejt dhe më zgjuar.

  Rezultat super i shpejtë

  Një kombinim i shpejtësisë së re të printimit prej 70 ppm me shpejtësinë e lartë të skanimit mundësojnë produktivitet të pakonkurrueshëm, kudo që jeni duke punuar.

  Administrim i përmirësuar i materialeve

  Lloji i zgjeruar i letrës mbështet përmasa të vogla letre, përfshirë A5, ndërsa aftësitë e zgjeruara të finicionit rrisin cilësinë e prodhimit.

  Përmirësim i servisit

  Instalimi i thjeshtë, mirëmbajtja e lehtë dhe qëndrueshmëria e shtuar mundësojnë ndërprerje minimale dhe ulje të kostove të servisit.

  Procesim intuitiv i dokumenteve

  Digjitalizojini me lehtësi dokumentet me procese të njësuara për përdoruesin, pavarësisht se ku, kur apo çfarë jeni duke procesuar.

  Kontrolli në renë kompjuterike

  Njësoni proceset e printimit dhe të skanimit me menaxhimin e dokumenteve në renë kompjuterike nga programi i integruar inteligjent uniFLOW Online Express

  Shqetësime minimale nga zhurma

  Puna e qetë përmirëson qëndrueshmërinë dhe siguron integrimin e pajisjes në ambiente të ndryshme pune pa cenuar produktivitetin.

  Siguri 360°

  Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjen tuaj me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "|McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

  Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5800"

  Pajisje shumëfunksionale me ngjyra, të shpejta dhe të besueshme A3 për të mbështetur transformimin digjital.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Udhëzuesi i serisë Canon imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Shkarkoni udhëzuesin

  Specifikimet

  • Deri në 70 ppm (A4)

   Shpejtësia e printimit

  • 270 ipm (A4)

   Shpejtësia e skanimit

  • 6 sekonda e poshtë

   Koha e kopjes së parë

  • uniFLOW online Express

   Instaluar si standard1

  Notification Imagee

  Opsionet e përfundimit

 • Përfunduesi i broshurave

  Një finitor me 2 sirtarë, me kapacitet total prodhimi prej 3250 fletësh. Ofron:
  Kapje këndore dhe dyshe deri në 50 fletë për rast; Kapacitet finicioni qepjeje me shpinë për librat me deri në 20 fletë; Kapje ekonomike deri në 10 fletë (A4).

 • Përfundues me kapje

  Një finitor i jashtëm me 2 sirtarë, me kapacitet total prodhimi prej 3250 fletësh. Ofron: Kapje këndore dhe dyshe deri në 50 fletë për rast; Kapje ekonomike deri në 10 fletë (A4).

 • Çmime

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Ju duhet edhe më?

  Kombinoni funksionalitetin e zyrës me cilësinë profesionale për të zgjeruar më tej aftësitë tuaja të printimit me serinë imagePRESS C170

  Eksploroni më tej

  Mundësia e një transformimi dixhital

  E ardhmja e biznesit është dixhitale. Njihuni me gjeneratën e re të pajisjeve të lidhura inteligjente, krijuar me "Canon imageRUNNER ADVANCE DNA", për t'ju evoluar dhe avancuar kapacitetet e biznesit: Canon imageRUNNER ADVANCE DX.
  Canon Camera
  Canon Camera

  Siguri e garantuar

  Mbrojtje e plotë për dokumentet, rrjetin dhe pajisjet tuaja me siguri 360°, duke përfshirë softuerin "McAfee Embedded Control", që ju jep qetësi të plotë mendore.

  Canon Camera

  uniFLOW Online

  Kudo që të jenë duke punuar njerëzit tuaj, shfrytëzoni renë kompjuterike me një zgjidhje të njësuar e të integruar, që ofrohet si modul softuerik. "uniFLOW Online" qartëson menaxhimin e printimit dhe ul kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes së shumanshme dhe redaktimit gjatë skanimit në pajisje, për rezultate të përpikta.

  JU DUHET NDIHMË?

  Zbuloni se si një printer inteligjent shumëfunksional mund të nxisë transformimin e biznesit tuaj.

  1. kërkohet aktivizim