Canon imageRUNNER 2202 Specifikimet

Lloji i makinerisë

Multifunksional Lazer BZ A3 (Lexues/Printer standard)

Funksionet thelbësore të disponueshme

Printim, Kopjim, Skanim me Ngjyra (vetëm USB)

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ)

22 fnm (A4), 11 fnm (A3)

Metoda e printimit

Printim Rreze Lazer BZ

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Jo i disponueshëm

Printim nga mediat e kujtesës

Jo i disponueshëm

Printim nga pajisjet e lidhura në internet

Jo i disponueshëm

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë 1 x 250-fletë (80 gsm), sirtar multi-funksional 80-fletë (80 gsm)

Futja e Letrës (Opsion)

Jo i disponueshëm

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

330 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

50 fletë (80 g/m2)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Sistemim

Llojet e mediave të përdorshme

Kaseta:


Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë dhe Letër me vrima


Sirtari shumëfunksional:


Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër me vrima, Transparencë (Canon CL500), Etiketë, Zarf (No.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta:


Përmasë standarde: A3, A4, A5, B4, B5, Ligjore, Letër, Letër llogarish, Ekzekutive, Deklaratë


Sirtari shumëfunksional:


Përmasë standarde: A3, A4, A5, B4, B5, Ligjore, Letër, Letër llogarish, Ekzekutive, Deklaratë, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL), Përmasë personale: 148 mm x 95 mm to 431 mm x 297 mm

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta : 64 deri në 90 gsm


Sirtari me shumë qëllime: 64 deri në 128 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII Lite

Gërmat

Jo i disponueshëm

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Windows 8.1/Server 2012/Server 2012 R2, MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e fotokopjes (BZ)

22 fnm (A4 një anë, 600 x 600 dpi), 11 ppm (A3 një anë, 600 x 600 dpi)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

7.9 sekonda

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 600 dpi x 600 dpi

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%


Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

Standard (me MF Toolbox)


MF Toolbox mund të shkarkohet nga Canon Software Download Centre.


(http://software.canon-europe.com/)

Madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A5, B4, B5, Ligjore, Letër, Letër llogarish, Ekzekutive, Deklaratë, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5,DL), Përmasë personale (431 mm x 297 mm)

Peshat e mbështetura të medias (DADF)

Opsioni DADF nuk është i disponueshëm për këtë model

Rezolucioni i skanimit

BZ 300 dpi, CL 300 dpi (me MF Toolbox)

Skanim dyanësh

2-anë në 2-anë (manual përmes xhamit të platenit)

Shpejtësi e skanimit

Një anë: 22 ipm (A4,300 dpi x 300 dpi)

Metodat e skanimit

Tërheqje Skanimi: MF Toolbox

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

Tërheqje Skanimi: MF Toolbox

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

13 sekonda

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

7.9 sekonda

Lloji i ndërfaqes

1 x Pajisje USB (Prapa)

Protokollet e rrjetit

Jo i disponueshëm

Shpejtësia e procesorit

400 MHZ

Kujtesa

128 MB (RAM)

Hard Disku

Jo i disponueshëm

Paneli i kontrollit

Ekran TFT BZ 5 rreshta

Përmasat (Gj x Th x L)

622 mm x 589 mm x 502 mm (konfigurim standard)


622 mm x 589 mm x 587 mm (me Plain Pedestal-E1)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

921 mm x 1010 mm

Pesha

Përafër. 29.7 kg (konfigurim standard, toneri i përfshirë)

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

200-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 2,4 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1500 W ose më pak


Në Pritje: Përafër. 11,5 W


Modaliteti i fjetjes: Përafër. 2 W ose më pak (shiko shënimin 1)


Vlera e Konsumit Tipik të Energjisë (KTE) (shiko shënimin 2): 1.1 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zërit (pozicioni i spektatorit)


Aktiv: 51,6 dB ose më pak


Në pritje: 30 dB ose më pak

Adminstrimi i printerit dhe programet

MF Toolbox:


MF Toolbox është një aplikacion i lehtë për t'u përdorur që ju mundëson të skanoni dokumente nga printeri juaj multifunksional në kompjuter.. Ky softuer intuitiv ju lejon të kryeni detyre skanimi komplekse vetëm me disa klikime. Mund ta përdorni MF Toolbox për të ruajtur imazhet e skanuara në një folder në kompjuter, t'i përcillni ato në një aplikacion të caktuar, ose t'i ngjitni në një mesazh e-mail.

Karakteristikat e sigurisë

Jo i disponueshëm

PJESËT E KONSUMUESHME

Shishe toneri

Rendimenti i tonerit të zi C-EXV 42: 10,200 faqe (shiko shënimin 3)


(shishja e parë e tonerit e përfshirë në kuti)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Përfundues me kapje

Jo i disponueshëm

Njësia e furnizimit të kasetës

Jo i disponueshëm

Pajisjet shtesë të harduerit

Plain Pedestal Type-E1:


Pedestali mund të vendoset poshtë kasetës standarde për ta ngritur pajisjen kur qëndron e lirë. (Lartësia e Pedestalit: 116 mm)

Shënimi në fund të faqes

¹ Modaliteti i fjetjes 2 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Mbështetur në mbulimin 6% (A4)