PRINTERË E FAKSE PËR ZYRA

Printerë me një funksion
bardhezi

Printerët bardhezi për zyra ofrojnë cilësi dhe efikasitet koherent

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

canon-camera

Printer me kuti boje me rimbushje, maksimizoni produktivitetin me një zgjidhje me kosto të ulët operative

Mësoni më shumë

Produktet që kanë lidhje

Multifunction black and white printer

Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

Idealë nëse ju duhen funksionet e kopjimit, skanimit dhe faksit ose të printoni në volume të mëdha

Single function colour printer

Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Zbuloni foto me ngjyra mahnitëse, tekst të qartë dhe funksione të avancuara

Document scanner

Skanerët e dokumenteve

Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri

Blejini printerët tanë të shpejtë njëfunksionalë bardhezi drejtpërdrejt nga një partner

NA KONTAKTONI