Canon imageRUNNER 1435P Specifikimet

Lloji i pajisjes

Printer lazer A4 bardhë e zi me një funksion

Funksionet kryesore

Printimi

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

35 ppm (A4 një anë), 15 ppm (A5 një anë)¹, 18 ppm (A4 dy anë)

Metoda e printimit

Printim bardhë e zi me rreze lazeri

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim direkt

Printim direkt i disponueshëm nga memoria USB


Llojet e suportuara të skedave: JPEG, TIFF, PDF

Printim nga pajisjet e lidhura në internet

Është në dispozicion një gamë zgjidhjesh për të siguruar printim nga pajisjet portative ose të lidhura me internetin. Ju lutem kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve për më shumë informacion.

Futja e letrës (Standarde)

1 x 500 fletë kasetë (80 gsm), 100 fletë (80 gsm) sirtar multifunksional

Futja e Letrës (Opsion)

1 x 500 fletë kasetë (80 gsm) (Njësi ushqimi kasetë-AC1)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

1100 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes të letrës

100 fletë (80 gsm)

Aftësitë e përfundimit

Standard: Sistemim, Grup

Llojet e suportuara të medias

Kaseta/t:


Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyrë, letër e rëndë


Sirtari shumëfunksional:


Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyrë, letër e rëndë, transparencë, etiketa, zarfe (Nr. 10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Madhësitë e suportuara të medias

Kaseta/t e letrës:


A4


Sirtari shumëfunksional:


Madhësi standarde: A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)


Madhësi e personalizuar (76 mm deri 216 mm x 127 mm deri 356 mm)

Peshat e suportuara të medias

Kaseta/t: 64 deri 90 gsm


Sirtari multifunksional: 60 deri 128 gsm


Dupleks: 64 deri 105 gsm

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

UFRII , PCL5c/6, Adobe PostScript Level 3

Gërmat

Fontet PCL: 93 Roman, 10 Bitmap, 2 fonte OCR


Fontet PS: 136 fonte Romane

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

UFRII: Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008R2/Windows 8/8.1/Server 2012/Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


PCL: Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/8.1/Server 2012/Server 2012R2


PS: Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows8/8.1/Server 2012/Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9.1 or later, MAC OS X (10.3.9 or later), Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/8.1


Ju lutem vizitoni http://software.canon-europe.com/ për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sisteme operative dhe mjedise të tjera përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë


Llojet e pajisjeve SAP janë në dispozicion me anë të Vendit të Tregut SAP

SPECIFIKIME TË PËRGJITHSHME

Koha e ngrohjes

Rreth 20 sekonda që nga ndezja

Rikuperimi nga metoda e gjumit

7,8 sekonda ose më pak

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed,1000BaseT/100Base-TX/10Base-T, 1 x USB Host (Para), 1 x USB Host (Mbrapa), 1 x pajisje USB


Zgjidhja e rekomanduar wireless e palës të tretë është Silex SX-BR-4600WAN. Për më shumë detaje ju lutem vizitoni www.silex-europe.com

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery)


*Suport IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

528 Mhz

Kujtesa

512MB (RAM)

Hard disku

N/A

Paneli i kontrollit

Ekran LCD monokrom me ndriçim nga pas me 5 rreshta

Përmasat (Gj x Th x L)

Standard: 545 mm x 457 mm x 382,5 mm


Me Njësi Furnizimi Kasetë-AC1 opsional: 545 mm x 457 mm x 512,5 mm

Vendi i instalimit (Gje x The)

772,1 mm x 784,5 mm (Njësia kryesore + Sirtari multifunksional i hapur + Sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Rreth 20,5 kg pa tonerin

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështia: 20 deri 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 3,7 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,5 KW


Në Pritje: Afërsisht 15 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 2,0 W ose më pak¹


Koha në pritje që duhet për të hyrë në metodën e gjumit: minimumi 180 sek / standard 300 sek


Metoda Plugin-off: 0.1W ose më pak


Koha në pritje që duhet për të hyrë në metodën plugin-off: standard 4 orë


Vlera e Konsumit Tipik të Energjisë (TEC)²: 1.5 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zërit¹


(të dhëna referencë, LpAm, Pozicioni i soditësit)


Aktive: 55,2 dB


Në gatishmëri: Nuk dëgjohet (më pak se 30dB)

Menaxhimi i printerit 1

eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë


Pajtueshmëria uniFLOW e integruar: Për integrim me platformën e menaxhimit të daljeve uniFLOW të Canon


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh (përfshin monitorimin ose pjesët e konsumueshme, monitorimin e statusit dhe lajmërimet, parametrat e konfigurimit, firmuer, matje dhe raportim, drajvera dhe menaxhim i burimeve)

Menaxhimi i printerit 2

Sistem Firmueri në Distancë (GDLS): Bën të mundur shpërndarjen në distancë të firmuerit


Remote User Interface (RUI): Ndërfaqe me bazë uebi në çdo pajisje e cila ndihmon për të siguruar menaxhim dhe kontroll të pajisjeve në distancë


Mjeti i Konfigurimit të Drajverave Canon (i siguruar përmes shërbimit): Një mjet ndihmës për të ndryshuar konfigurimet standarde të fabrikës të drajverave të printimit Canon

Veçoritë e sigurisë

Standarde:


Filtrim Adrese IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, Printim i Sigurt, ID Departamenti

PJESËT E KONSUMUESHME

Shishja e tonerit

C-EXV 50 Toner i zi (Rendimenti: BK 17,600)¹

SPECIFIKIMET PËR OPSIONET

Njësia e furnizimit kasetë

Emri: Cassette Module-AC1


Përshkrim: Njësi furnizimi kasetë opsionale me kapacitet 1 x 500 fletë letre. Rrit kapacitetin e kasetës të letrës deri në 1.100 fletë.


Përmasat (Gje x The x La): 520 mm x 451 mm x 155 mm


Pesha: Rreth 5 kg

Aksesorët harduerë

Pedestal i thjeshtë tipi-G1 për përdorim në dysheme të pajisjes

Opsione të tjera

C-EXV 50 Njësi Rrotull: Rrotull BZ me rendiment 35,500 faqe

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Nuk suportohet A5 në dy anë

¹ Metoda e gjumit 2 watt mund të mos jetë e mundur në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime rrjeti dhe opsione mund të mos e lejojnë pajisjen të hyjë në metodën e gjumit të thellë. Ju lutem shikoni manualin e përdorimit për më shumë informacion.


² Vlera e konsumit tipik të energjisë (TEC) tregon konsumin tipik të energjisë të konsumuar nga një produkt gjatë 1 jave, e matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e testit është përcaktuar nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6% (A4)

¹ Nuk suportohet A5 në dy anë

¹ Metoda e gjumit 2 watt mund të mos jetë e mundur në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime rrjeti dhe opsione mund të mos e lejojnë pajisjen të hyjë në metodën e gjumit të thellë. Ju lutem shikoni manualin e përdorimit për më shumë informacion.


² Vlera e konsumit tipik të energjisë (TEC) tregon konsumin tipik të energjisë të konsumuar nga një produkt gjatë 1 jave, e matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e testit është përcaktuar nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6% (A4)