Canon Camera

Presat tipografike dixhitale me ngjyra

Seria imagePRESS C170

Jua bën më të lehtë të bëni më shumë

 • 70ppm

  me ngjyra dhe 80ppm bardhezi

 • 350 g/m2

  mbështetje për peshë materiali në dyanëshen manuale

 • 2400dpi

  cilësi e mprehtë figure me "imagePRESS R-VCSEL Laser"

 • 1300 mm

  kapacitet për fletë të gjata

 • Shtyjini më tej kufijtë tuaj krijues me anë të serisë imagePRESS C170 Series

  Qoftë nëse jeni NVM, grafistë apo punoni në ambientet e printimit të brendshëm të kompanisë, këta printerë ndërthurin funksionet e zyrës dhe cilësi profesionale për t'ju zgjeruar kapacitetet e printimit. Zgjidhja intuitive për të nxitur angazhimin e klientelës.

  Transformoni fletët e bardha

  Mund të realizohet një larmi printimesh krijuese me mundësi të integruara finicioni profesional dhe administrimi të përmasave e formave SRA3 e A4 të letrës, materialeve të rënda deri në 350gsm dhe funksione të veçanta për fletët e gjata deri në 1300mm

  Gjithnjë pranë

  Printoni kudo në çdo pajisje me Multi-Functional Embedded Application Platform (MEAP)

  Qëndroni brenda markës

  Garantoni koherencën e ngjyrave të markës dhe kontrollin ekspert të ngjyrave me opsionin për t'i administruar në nivel profesional

  Opsionet e përfundimit

 • Kapacitete finicioni profesional:

  Finisher-AC1 - kompakt, Finisher-W1 PRO dhe shpues shumëvrimësh

 • Moduli për futjen e letrës:

  3,500 fletë A4 PD, POD Deck Lite 3,500 fletë deri në SRA3

 • Opsione kontrollorësh:

  PS Optional dhe PCL si standard. EFI i integruar ose i jashtëm opsional, i1PRO

 • Gama e serisë

  Canon Camera

  Aktivitet për prodhimet e printimit

  Aktiviteti "Make It"

  Një festival i printimit në internet me transmetime dhe përmbajtje sipas kërkesës në harku e 8 ditëve gjatë të cilit mund të krijoni planin tuaj të ditës. Përmban referime të rëndësishme, demonstrime të drejtpërdrejta teknologjike, diskutime angazhuese dhe mentorim nga ekspertët.

  Shkarkoni përmbajtjen

  JU DUHET NDIHMË?

  Dëshironi të dini më shumë për serinë Canon imagePRESS C170 Series?

  Shpejtësia e printimit (CL/BW)

  Deri në 70ppm me ngjyra dhe 80ppm bardhezi

  35 ppm CL dhe 40 ppm BW (A3), 33 ppm CL dhe 38 ppm BW (SRA3)

  65 ppm CL/BW (A4, A5, A5R, A6R)

  32 ppm CL/BW (A3), 31 ppm CL/BW (SRA3)

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

 • Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C7700"

  Pajisje të sigurta shumëfunksionale A3 me ngjyra për t'ju mbështetur në transformimin dixhital të biznesit tuaj me zgjidhje të avancuara reje kompjuterike.

 • Seria "imagePRESS C910"

  Shpjereni biznesin në tjetër nivel me presat e printimit të optimizuara për produksion të shpejtë, administrim fleksibël të materialeve të printimit dhe cilësi superiore.

 • Seria "imagePRESS C10010VP"

  Seria imagePRESS C10010VP është për pika printimi volumi të lartë që dëshirojnë të arrijnë më shumë volum, më shumë lloje printimi, më shumë cilësi dhe më shumë fitime.

 • Printerë shumëfunksionalë

  Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5800"

  Menaxhojini dhe procesojini dokumentet më shpejt dhe më sigurt me pajisjet tona të avancuara shumëfunksionale inteligjente A3.

 • Canon Camera

  uniFLOW ONLINE

  uniFLOW Online

  Një softuer i përparuar për menaxhimin e printimit dhe skanimit që shfrytëzon fuqinë e resë kompjuterike.

 • Canon Camera

  uniFLOW

  uniFLOW

  Administroni kostot ndërsa përmirësoni produktivitetin dhe sigurinë përmes një zgjidhjeje tërësisht të integruar administrimi

 • Ju duhet edhe më?

  Kombinoni funksionet e zyrës me cilësi profesionale për të zgjeruar më tej kapacitetet tuaja të printimit me serinë imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Eksploroni më tej

 • Canon achieves Fogra PSD Accreditation for new imagePRESS range

  Canon has achieved Fogra PSD certification for the imagePRESS C910 series and imagePRESS C165 series

 • JU DUHET NDIHMË?

  Dëshironi të dini më shumë për serinë Canon imagePRESS C170 Series?