imagePRESS C10000VP and C8000VP series

Seria imagePRESS C10000VP dhe C8000VP

Presa dixhitale me ngjyra mjaft produktive që ndërthurin cilësinë e shkëlqyer me një shpejtësi të jashtëzakonshme dhe një gamë të gjerë dhe të gjithanshme të aktiviteteve.

Kërkoni informacione

Produktiviteti, cilësia dhe elasticiteti i një niveli tjetër

Silleni printimin dixhital me ngjyra në një nivel tjetër. Printeri imagePRESS C10000VP dhe C8000VP ndërthurin cilësinë, produktivitetin dhe elasticitetin e jashtëzakonshëm me shpejtësi të qëndrueshme me përkatësisht deri në 100 faqe/min ose 80 faqe/min në një larmi të madhe aktivitetesh.

imagePRESS C10000VP and C8000VP series

Canon imagePRESS C10000VP

Provoni maksimumin në produktivitet, cilësi, qëndrueshmëri dhe elasticitet, edhe në aplikimet më të vështira me materiale të përziera, me shpejtësi deri në 100 faqe/min, regjistrimin mjaft të saktë dhe aftësitë e zgjeruara të proceseve të përfundimit.

Specifikimet

100 faqe/min

Shpejtësi të larta dhe të qëndrueshme printimi

Super cilësi

Printim në rezolucion të lartë 2400x2400 dpi

Elastike

Mbështetje për një gamë të gjerë materialesh

1,8m

Vëllimi maksimal mujor

10 000

Kapaciteti maksimal i materialit

Kontrolli i RIP

PRISMAsync, EFI Fiery ose CREO

Qëndrueshmëri

Kohë funksionale e jashtëzakonshme

Procese elastike të përfundimit

Aftësi të mëdha përfundimi

Shikoni specifikimet e plota

imagePRESS C10000VP

Canon imagePRESS C8000VP

Optimizoni produktivitetin e printimit me ngjyra me shpejtësi deri në 80 faqe/min edhe në media të vështira, me një cilësi të jashtëzakonshme të ngjyrave nga printimi i parë deri tek i fundit, si dhe mbështetjen për një gamë të gjerë të kontrolluesve RIP dhe opsioneve profesionale të proceseve të përfundimit,

Specifikimet

80 faqe/min

Shpejtësi të larta printimi

Super cilësi

Printim në rezolucion të lartë 2400x2400 dpi

Elastike

Mbështetje për një gamë të gjerë materialesh

1,5 milionë

Vëllimi maksimal mujor

10 000

Kapaciteti maksimal i materialit

Kontrolli i RIP

PRISMAsync, EFI Fiery ose CREO

Qëndrueshmëri

Kohë funksionale e jashtëzakonshme

Procese elastike të përfundimit

Aftësi të mëdha përfundimi

Shikoni specifikimet e plota

imagePRESS C8000VP