Canon i-SENSYS LBP6670dn Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

33 fnm mono (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 28 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 7 sekonda

Cikli i punës

Maks. 50,000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Dalja e letrës

150 fletë poshtë, 1 fletë sipër

Lloji i materialit

Letra e zakonshme, letra e rëndë, letra Transparente,


Etiketë, Kartë indeksi, Zarf, Kartolinë

Madhësia e materialit

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, 16K,


Madhësi të personalizuara (Gjerësi 105,0 deri 215.9 mm Gjatësi 148,0 deri 355,6 mm)


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, 16K, Envelop COM-10, Monarch, DL, C5, B5(ISO), Index Card,


Madhësi të personalizuara (Gjerësi 76,2 deri 215.9 mm Gjatësi 127,0 deri 355,6 mm)

Pesha e materialit

Kaseta (Standarde dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m¹


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m¹

Printimi dyanësh

Automatik (Vetëm A4/LTR/LGL)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1140 W ose më pak


Aktiv: Përafër. 560 W


Në Pritje: Afërsisht 14 W


Fjetje: Afërsisht 14 W (Fjetje e panelit), Afërsisht 1 W (Gjumë i thellë)


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 1,3kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:


Aktiv: 7,06 B ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i tingullit¹:


Aktiv: 54,2 dB(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

400 mm x 376 mm x 289 mm (me panelin)

Pesha

Rreth 12,4 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

Ekran LCD me 5 rreshta


8 tregues LED


10 butona funksional

SHPEJTËSIA E PROCESORIT

Kujtesa

512 MB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e, PCL6, PostScript emulimi i nivelit 3 (opsional)

Gërmat

45 gërma PCL, 136 gërma PS (opsionale)

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB 2,0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T

ADMINSTRIMI I PRINTERIT DHE PROGRAMET

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows 2000/ XP(32bit/64bit)/ Vista(32bit/64bit)/ 7(32bit/64bit)/ Server 2003(32bit/64bit)/ Server 2008 R2(64bit)/ Server 2008(32bit/64bit)/


Mac OS10.4,9 - 10,7.x¹/Linux¹/Citrix

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Standard: Kutia e bojës 719 (2.100 faqe¹)


Rezultati i lartë: Kutia e bojës 719 H (6.400 faqe¹)

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

USHQYESI I LETRËS PF-44 (kasetë me 500 fletë)


Takëmi i printerit PS AQ1 (Moduli Adobe PostScript 3 ROM)¹


Takëmi i printimit të barkodit- F1 (Moduli ROM i barkodit)¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752

¹ Rom i barkodit dhe PS ROM nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752

¹ Rom i barkodit dhe PS ROM nuk mund të instalohen në të njëjtën kohë