Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Një printer mono lazer, që kursen hapësirën dhe i përballueshëm, që është i përsosur për përdorimin personal. Duke dhënë cilësi, printime pa nevojë për mirëmbajtje, kjo pajisje që kursen energjinë është e lehtë për t'u përdorur dhe jashtëzakonisht e qetë.

Përfitimet

  • Dizajn që kursen hapësirë
  • 18 fnm, Koha e nxjerrjes së printimit të parë 7,8 sekonda
  • Efikas në energji
  • Funksionimi i Qetë
  • Fisheku Të Gjithë Në Një për funksionimin pa nevojë për mirëmbajtje

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS LBP6020

Kompakt dhe që kursen hapësirën


I projektuar që të përshtatet me lehtësi në tryezë, ky printer mono lazer kompakt dhe i përballueshëm është i përsosur për përdorimin personal. Dizajn i tij tërheqës dhe që kursen hapësirën përfshin një mbulesë të tërheshme të sirtarit të letrës dhe i mban dimensionet në thjesht 359 x 249 x 198 mm (Gj x Th x L)

Performancë produktive


Shfrytëzoni shpejtësitë profesionale të printimit lazer prej 18 fnm. Teknologjitë Printimi i Parë i Shpejtë të Canon sigurojnë rifillimin e shpejtë nga modaliteti i fjetjes dhe me një Kohë të Printimit të Parë prej thjesht 7,8 sekonda, mund të ktheheni shpejt tek ajo që është e rëndësishme, pa pritur për printimet tuaja.

Cilësi e jashtëzakonshme lazer


Jep tekstin më të mprehtë e më të gjallë dhe grafikët më të hollësishëm falë një rezolucioni të printimit prej deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin Automatik të Imazhit. Toneri ynë MS (Magnetik Sferik) është krijuar posatçërisht për të dhënë rezultatin më të mirë printim pas printimi.

Efikas dhe i qetë


Ky printer efikas në energji përdor vetëm 0,8 wat në modalitetin e fjetjes. Një çelës i energjisë i volitshëm nga përpara e bën të thjeshtë fikjen, duke shkurtuar kostot e energjisë edhe më tej. Falë dizajnit unik të Canon, i-SENSYS LBP6020B është i heshtur në pritje dhe jashtëzakonisht i qetë gjatë funksionimit - në mënyrë që të përqëndroheni në punën tuaj pa ndërhyrje.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Fisheku i riciklueshëm Të Gjithë Në Një siguron funksionimin pa nevojë për mirëmbajtje dhe prodhimin e vazhdueshëm me cilësi të lartë. Zëvendësoni fishekun kompakt brenda disa sekondash - që përmban tonerin, cilindrin dhe njësitë e pastrimit - me një Fishek të Vërtetë të Lazerit të Canon-it dhe printeri juaj është si i ri.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP6020, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

High print quality

Me cilësi të lartë të shtypura

Canon Advanced Printing Technology

Teknologjia e Printimit të Përparuar e Canon

USB connection

Lidhje USB