Canon i-SENSYS MF8230Cn Specifikimet

LLOJI

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një me ngjyra lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim dhe skanim

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 14 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Ngjyra përafër: 18 sekonda ose më pak


Mono përafër: 18 sekonda ose më pak

Gjuhët e printerit

UFRII-LT

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas


10 mm-sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Printim nga mediat e memorjes

Mediat e kujtesës të përdorushëm


USB memory key


Llojet e skedarëve të përdorshëm:


JPEG, TIFF

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 14 fnm ngjyra dhe mono (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Ngjyra përafër. 19 sekonda ose më pak


Mono përafër. 19 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Teks/Fotografi/Hartë (E paracaktuar),Teks/Fotografi/Hartë (cilësia), Imazhi i printuar, Tekst

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

FUNKSIONET E DERGIMIT

Skanim në pajisje memorje USB

JPEG, TIFF, PDF, Compact PDF

SKANER

Lloji

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Me shtrat të sheshtë dhe me ushqyes automatik të dokumentit (ADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kaseta me 150 fletë


Fole për futjen me dorë të 1 flete


ADF me 50 fletë

Dalja e letrës

125 fletë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër e rëndë, Letër transparente, Letër e veshur, Etiketë, Kartë indeksi, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 83 x 127 mm në Maks. 215,9 x 355,6mm


Fole e futjes me dorë:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë Zbatimi, Kartolinë, Format i Madh, Kartë Indeksi, Zarf (COM10, Monark, DL, ISO-C5, ISO-B5), Përmasa personale: Min. 83 x 127 mm në Maks. 215,9 x 355,6mm


ADF:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë, Madhësi të personalizuara (Gje x Gja): 128 mm x 139,7 mm maks. 215,9 mm x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 160 g/m²


Vendi i futjes manuale: 60 deri në 220 g/m²


ADF: 50 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2,0 Shpejtësi e lartë, 10BASE-T/100BASE-TX

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows 8/ Windows 7 / Server 2012¹/ Server 2008¹ R2/ Server 2008¹/ Server 2003¹/ XP/ Vista/


Mac OS X versioni 10.5.8 & e më sipër²


Linux³

Protokolli i Rrjetit

Printo:


LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)


Skano:


WSD-Scan(IPv4, IPv6)


Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:


Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS


DHCP, BOOTP, RARP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)


DHCPv6 (IPv6)


Menaxhimi:


SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)


Siguria:


IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPSEC

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Page Manager, MF Toolbox, Remote User Interface (RUI), Department ID Management

Printim me pajisje të lëvizshme

Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Aplikacion Canon Mobile Printing për iPAD dhe iPHONE


Aplikacion Canon Mobile Printing për Android¹

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maks. 30,000 faqe në muaj ¹

Koha e ngrohjes

Përafër. 23 sekonda më pak nga ndezja

Kujtesa

256 MB (e përbashkët)

Paneli i kontrollit

LCD me ndriçim me ngjyra me 7 linja

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

430 mm x 484 mm x 429 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

674 mm x 1229 mm x 801 mm

Pesha

Përafër. 26 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 900 W


Në Pritje: Afërsisht 23 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,0 W


Konsumimi Tipik i Energjisë (KTE):


0,4 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Fuqia e tingullit ¹ :


Aktiv: 61,3 dB(A) ose më pak


Në pritje: 22,5 dB(A) ose më pak


Presioni i tingullit ¹ :


Aktiv: 46,7 dB(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kuti boje 731 E zezë (1.400 faqe ¹) ²


Kuti boje 731H E zezë (2.400 faqe ¹) ²


Kuti boje 731 Cianike (1.500 faqe ¹) ²


Kuti boje 731 E purpurtë (1.500 faqe ¹) ²


Kuti boje 731 E verdhë (1.500 faqe ¹) ²

Shënimi në fund të faqes

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet


³ Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin. Lëshimi i drajverit Qer 2013

¹ I disponueshëm në Qershor 2013

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri dërgohet me kutitë fillestare të bojës me 800 faqe CPVZ (Cianike, E purpurtë, E verdhë dhe E zezë)

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit