Canon i-SENSYS MF728Cdw

i-SENSYS MF728Cdw

Duke ofruar veçori që zakonisht gjenden në pajisje shumë më të mëdha, por duke zënë një hapësirë vërtet të vogël, kjo pajisje shumëfunksionale laser me ngjyra A4 me faks i pajis bizneset me mundësinë për të printuar, për të skanuar dhe për t'i ndarë dokumentet pa asnjë problem.

Përfitimet

  • Një pajisje shumëfunksionale laser A4 kompakte dhe përsëri me veçori të plota me Wi-Fi dhe me faks
  • Kopjimi dhe printimi në dy anë me 20 faqe/min ju ndihmon të punoni më shpejt
  • Ushqyesi i dyfishtë i dokumenteve me 50 fletë i realizon më shpejt detyrat e mëdha
  • Ekrani me prekje dhe me ngjyra e bën të lehtë për të gjithë që të kenë akses te veçoritë e fuqishme
  • Rezultate cilësore uniforme falë fishekëve të-gjithë-në-një që mund të ndërrohen me lehtësi
  • Mbështetja e zgjeruar për pajisjet celulare dhe renë kompjuterike ju ndihmon të punoni në lëvizje
  • Funksioni i printimit të sigurt i mbron me një kod PIN dokumentet tuaja delikate
  • Aftësi të zgjeruara skanimi për ndarjen dhe arkivimin e dokumenteve në letër
  • Përputhshmëria e rrjetit, përfshirë mbështetjen për PCL5c/6 dhe Adobe® PostScript®
  • Veçoritë e kursimit të energjisë si Fikja automatike për t'ju ndihmuar të administroni një biznes më të qëndrueshëm

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF728Cdw

Pajisja e fuqishme me të-gjitha-në-një


Kërkoni aftësi të ngjashme me pajisjet e mëdha shumëfunksionale? Atëherë zgjidhni pajisjen kompakte dhe të qëndrueshme i-SENSYS MF728Cdw. Kjo pajisje të-gjitha-në-një laser me ngjyra A4 ofron printimin, skanimin, kopjimin dhe dërgimin e fakseve pa probleme, si dhe një seri aftësish për ta bërë biznesin tuaj me efikas. Koha e shpejtë e fillimit të punës, printimi në dy anë dhe skanimi me 20 faqe/min, si dhe një ushqyes i dyfishtë dokumentesh me 50 fletë, ju ndihmojnë të realizoni një gamë të gjerë të detyrave të zyrës me më shumë lehtësi dhe shpejtësi.

E lehtë në përdorim dhe në menaxhim


Çdo nivel përdoruesi mund të arrijë rezultate mbresëlënëse nga pajisja MF728Cdw falë një ekrani 8,9 cm me ngjyra me prekje i montuar përpara që ofron akses të lehtë në veçoritë e fuqishme të pajisjes. Ruajtja e një cilësie uniforme nga pajisja juaj MF728Cdw është po aq e lehtë: modeli i fishekut të-gjitha-në-një i Canon i zëvendëson të gjithë përbërësit kryesorë me një veprim të vetëm, ndërkohë që ju lejon të porositni dhe të menaxhoni më pak artikuj.

E projektuar për të punuar në lëvizje


Pajisja MF728Cdw ju ofron të njëjtën eksperiencë të lehtë përdorimi në laptopin, tabletin dhe në smartfonin tuaj - kur jeni në zyrë ose edhe kur jeni në lëvizje. Mbështetja e plotë për iOS, Android, Google Cloud Print dhe Wi-Fi ju siguron lirinë e plotë që të punoni si dhe ku të dëshironi. Aplikacioni pa pagesë Canon PRINT Business (iOS/Android) i bën të gjitha këto opsione lehtësisht të arritshme kur jeni në lëvizje. Dhe nëse jeni të shqetësuar për ruajtjen e konfidencialitetit për materialet tuaja delikate, Funksioni i printimit të sigurt ju lejon t'i mbroni dokumentet me anë të një kodi PIN.

Skanoni, ndani dhe printoni nëpërmjet resë kompjuterike


Aftësitë e shpejta dhe të detajuara të skanimit të pajisjes MF728Cdw janë të integruara në vijimësi me një seri opsionesh të ruajtjes, ndarjes dhe printimit në renë kompjuterike. Kështu që është e lehtë që ju dhe kolegët tuaj të keni akses te dokumentet dixhitale në çdo kohë, në çdo vend dhe në çdo pajisje. Përveç integrimit të pandërprerë të skanimit me kompjuterin tuaj me anë të Mjetit të skanimit MF ose me pajisjen tuaj celulare me anë të aplikacionit Canon PRINT Business, mund të skanoni drejtpërdrejt në adresat e emailit, në dosjet e rrjetit ose në njësitë USD drejtpërdrejt nga pajisja juaj MF728Cdw për një elasticitet dhe zgjidhje maksimale.

Aftësitë inteligjente të rrjetit


Integrimi në rrjetet e teknologjisë së informacionit realizohet me lehtësi falë mbështetjes së pajisjes MF728Cdw për gjuhët e printerit PCL5c/6 dhe Adobe PostScript. Një ndërfaqe përdorimi në largësi e bën të lehtë që menaxherët e teknologjisë së informacionit të monitorojnë, të menaxhojnë, të mirëmbajnë dhe të përditësojnë pajisjen pa pasur nevojë për të bërë një vizitë në terren - një kursim mjaft i vlefshëm i kohës. Përputhshmëria me platformën e menaxhimit të shërbimit në largësi e-Maintenance të Canon do të thotë se MF728Cdw do të përfshihet pa asnjë ndërprerje në mjedisin e grupit të pajisjeve ose shërbimeve të printimit të menaxhuar të Canon. Një seri veçorish të kursimit të energjisë ju ndihmon të minimizoni koston totale të pronësisë dhe të ruani qëndrueshmërinë e biznesit tuaj.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF728Cdw, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Colour Copy

kopje ngjyra

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

Colour Touch Panel

Paneli me prekje me ngjyra

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Scan

Skanim

Scan to USB key

Skanim në USB

Paper Save Copy shortcut key

Butoni për përdorimin shkurtor Paper Save Copy

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë

2016-2017-3-year-warranty-campaign