Canon i-SENSYS MF226dn

i-SENSYS MF226dn

Mono laser Gjithçka-Në-Një i fuqishëm, gati për rrjet për zyra të ngarkuara të vogla. Shtoni produktivitetin me printimin automatik në 2 anë dhe ADF. Konfiguroni punime të efektshme me butonat e shpejtë me një prekje.

Përfitimet

  • Mono laser Gjithçka-Në-Një gati për rrejt, elegant dhe kompakt
  • Printoni me lehtësi nga pajisjet iOS ose Android
  • Përdorim i thjeshtë me ekran të madh me prekje e të lëvizshëm
  • Nuk ka nevojë të prisni për printimet me Printimin e Parë të Shpejtë
  • Arrini më shumë me printimin në 2 anë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS MF226dn

Gjithçka-Në-Një i fuqishëm, i lidhur


Ky mono laser Gjithçka-Në-Një kompakt dhe elegant ofron lehtësinë e një printeri, skaneri, fotokopjeje dhe faksi profesional në një pajisje që kursen hapësirë. Veçoritë e tij të përshpejtimit të produktivitetit mund të ndahen me lehtësi në rrjet në zyrën tuaj - duke e bërë zgjidhjen ideale për të rritur efikasitetin e çdo zyre të ngarkuar.

Printimi dhe kopjimi i shpejtë


Nuk ka nevojë të prisni për dokumentet falë printimit të shpejtë mono laser A4 dhe shpejtësisë të fotokopjes prej 27ppm dhe një Printimi të Parë të Shpejtë nga metoda e gjumit.

Rezultate me cilësi biznesi


Një kombinim i cilësisë të printimit prej deri në 1200 x 1200 dpi dhe toneri EF i Canon ofron dokumente mahnitëse me tekst të qartë dhe grafiqe të këndshme me shkallëzime gri. Skanimi i mirë me ngjyra 9600x9600 dpi kap çdo detaj nga origjinalet. Dërgoni skanime në çdo PC me skanimin e thjeshtë në PC.

Printim i efektshëm në 2 anë


Skanimi dhe fotokopja me shumë faqe është e shpejtë dhe e efektshme falë një ADF të integruar me 35 fletë dhe një kasetë letre me 250 fletë. Kurseni paratë në letër dhe printoni dokumente me pamje profesionale me printimin automatik në dy anë.

Përdorim i shpejtë, i thjeshtë, i qetë


I shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur, i-SENSYS MF226dn ka një panel ekrani praktik, me LCD me prekje të madh i cili ju tregon informacionet që ju duhen me një vështrim të shpejtë. Paneli mund të vendoset vertikalisht ose drejtuar lart për t'iu përshtatur mënyrës si punoni. Puna e efektshme e skanimit dhe fotokopjes është e thjeshtë për t'u konfiguruar falë butonave me një prekje, kështu është e lehtë të dërgoni skanime ose të kurseni letër duke fotokopjuar disa imazhe në një fletë. Për punim në një ambient të qetë, Metoda e Qetë siguron printim më pak të zhurmshëm - kështu mund të punoni pa shqetësuar të tjerët.

Efektshmëri e energjisë drejtuese në treg


Teknologjia e fiksimit Sipas Kërkesës e Canon virtualisht garanton mungesë të kohës për ngrohje dhe ndihmon në pakësimin e konsumit të energjisë pa ndikuar performancën. Me një klasifikim lider TEC, kjo pajisje konsumon vetëm 1.7 Wat në metodën e gjumit.

Fishek boje Të-gjitha-në-një


Kutia e bojës Gjithçka-Në-Një e riciklueshme ofron punim pa nevojë për mirëmbajtje dhe rezultat të besueshëm me cilësi të lartë. Tonerat origjinale laser Canon, rrotullat dhe njësitë e pastrimit mund të ndërrohen në pak sekonda pa bërë zhurmë ose rrëmujë.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS MF226dn, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic Document Feeder

Furnizues automatik dokumentesh

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Copy

Kopjimi

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Quiet printing mode

Mënyra e qetë shtypje

Professional Scan quality

Kualiteti profesional i skanimit

Scanning shortcut key

Buton për kyçe më të shpejt të skanimit

Tilting control panel

Paneli me kontrollin anim

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Touch panel

Panel me prekje

Hapat e tjerë

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Plani i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Easy Service Plan

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.