Canon i-SENSYS FAX-L410 Specifikimet

FLLOJI I NJËSISË TË FAKSIT

Lloji

Printer i vetëm për faksimile & lazer

Pajtueshmëria

Grupi 3

Linja e aplikuar

PSTN

Shpejtësia e Modemit

33.6Kbps ( Super G3 )

Teknologjia e printimit

Printim me rreze laser

Lloji i skanerit

Me ushqim dupleks të fletës

FUNKSIONET E SKANIMIT TË FAKSIT

Futës automatik i dokumentit

50 fletë (DADF)

Madhësia e dokumentit

Gjerësi - 216mm(Maks), 140mm(Min)


Gjatësi - 356mm(Maks), 127mm(Min)

Gjerësia efektive e skanimit

214 mm

Shpejtësia e skanimit

Përafër. 2,5 sek/faqe


Përafër. 20 faqe/minutë

Rezolucioni i faksit

Deri në 200 x 400 dpi

Sistemi i përpunimit të imazhit

UHQ (Cilësi Mjaft e Lartë)

Gjysëmton

256 hije të shkallëzimit gri

FUNKSIONET E PRINTIMIT TË FAKSIT

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri

Shpejtësia e printimit

25 faqe për minutë

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

5,8 sekonda

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 600 dpi

SMOOTHING

Kapaciteti i letrës

250 fletë

Kaseta opsionale

Jo

Futësi i shumtë

Jo

Kutija e bojës e printimit

Kutia e bojës Të-gjitha-në-një CRG728

Prodhimi i fishekut të bojës të printimit

përafër. 2100 faqe ¹ ²

Printimi me faqe të ngjitura (në marrje)

Po

Kapaciteti i sirtarit të nxjerrjes së letrës

100 fletë

Lloji i materialit

E zakonshme, e rëndë, e ricikluar, transparente, etiketë, zarf

Madhësia e materialit:

Kaseta:


A4, B5, A5, LGL, LTR, STMT, EXE, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, FLS, 16K, KartëIndeksi, Zarf: COM10, Monarch, C5, DL


Min. 76,2 x 148 mm në Maks. 216 x 356mm


DADF:


A4, B5, A5, B6, LTR, LGL, STMT


Min. 127 x 140 mm në Maks. 356 x 216mm

Gjerësia e printimit

206mm

Modaliteti i kursimit të tonerit

Po

Reduktim automatik imazhi në marrje

Po ( 75 deri në 100%, rritje 1%)

FUNKSIONET E TRANSMETIMIT DHE TË MARRJES

Shpejtësia e transmetimit

3 sekonda për faqe me modem 33.6Kbps ¹

Metoda e komprimimit

MH, MR, MMR

DIRECT TRANSMISSION

Transmetimi përmes Kujtesës

Po

QUICK MEMORY TRANSMISSION

Kujtesa e FAX-it

512 faqe ¹

Kopje rezervë e kujtesës

E pakufizuar

Marrja e kujtesës

Po

Mënyrë e Dyfishtë e Hyrjes

Po

Regjimi i korigjimit të gabimit (ECM)

Po

Transmetim i vonuar

Po ( 250 vendndodhje )

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 249 destinacione

POLLING TRANSMISSION

Marrje

Po

Transmetimi nën adresë

Po

Transmetimi në grup

Jo

Gabim ri-transmetimi

Po

Komanda e transmetimit stafetë

Jo

Transferim i faksit

Po

Marrja e faksit (bordi i buletinit)

Jo

FUNKSIONET E SIGURISË DHE MENAXHIMIT

Kufizimi i fjalëkalimit të përdoruesit

Po

DIRECT MAIL PREVENTION

Marrje e detyruar e kujtesës

Po

Fjalëkalimi i administrimit të sistemit

Po

Administrimi i përdorimit sipas kodit

Jo

Raportime

Raporti i Administrimit të Veprimtarisë (TX/RX),


Raporti i Rezultatit të Veprimtarisë

Koka e transmetimit

Po

Pjesa e poshtme e marrjes

Po

Stampa e verifikimit

Jo

FUNKSIONET E TELEFONISË

Butona me një prekje

39

Përzgjedhje e koduar

200

Përzgjedhje e grupit

Maks. 238 formime të numrit / Maks. 238 destinacione

Përcaktimi i programit

Po

Rithirrje

Po ( automatik dhe manual )

Përcaktimi i kërkimit

Po

Kalim Automatik nga FAX në TEL

Po

Lidhje e Makinës së Përgjigjes

Po

Marje në distancë

Po

Çelës në kapje

Po

Pajisja telefonike

Po

Lloji

Standard

FUNKSIONET E FOTOKOPJIMIT

Rezolucioni i kopjimit

Modaliteti TEKST/FOTOGRAFI, modaliteti TEKST,


Modaliteti FOTOGRAFI: 600 dpi × 600 dpi

Shpejtësia e kopjimit ( Mono )

25 faqe për minutë

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zmadhimi

25%- 400% në rritje 1%

Raportet e paracaktuara të zvogëlimit të zmadhimit

Jo

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Më pak se 9,0 sek

EKRANI

Lloji

LCD

Madhësia

5 rreshta

Gjuhët

23 gjuhë: (Anglisht/ Spanjisht/ Frëngjisht/ Italisht/ Hungarisht/ Holandisht/ Norvegjisht/ Polonisht/ Greqisht/ Estonisht/ Kroatisht/


Bullgarisht/ Portugalisht/ Sllovenisht/ Sllovakisht/ Finlandisht/ Suedisht/ Turqisht/ Rusisht/ Çekisht/ Danisht


Gjermanisht / Rumanisht)

Tasti i kursimit të energjisë

Po

FUNKSIONET E PRINTERIT

Ndërfaqja

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

PDL

UFRII-LT

Kujtesa

128MB

Printer

Windows 7


Windows XP


Windows Vista


Mac OS X 10,5.8 & ose më sipër ¹


Linux ¹

Drajvërat e dhënë

Drajvër i printerit, Drajvër i FAX-it, Mjedi i Librit të Adresave

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maksimumi 10,000 faqe në muaj

Koha e ngrohjes

Përafër. 13,5 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e rikthimit

Përafër. 2,0 sekonda

Përmasat (Gj x Th x L)

472 x 445 x 358 mm

Hapësira e instalimit (me sirtare & pajisja telefonike)

472 x 704 x 606 mm

Pesha

Përafër. 13,9kg

Konsumi i energjisë

Maksimumi: 1320W


Aktiv: 560W


Gatishmëri: 4,5W


Fjetje: 1,4w


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Fuqia e tingullit


Aktiv: 6,5 B


Në pritje: 4,3 B ose më pak


Presioni i tingullit:


Aktiv: 50dB


Në pritje: I padëgjueshëm

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 50 deri në 86°F (10 deri në 30°C)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Dërgohet me kuti boje fillestare për 1.000 fletë

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Vetëm shpërndarja në Internet