Canon i-SENSYS FAX-L3000 Specifikimet

TIPI I FAKSIT

Tipi

Faks i veçuar me përmirësime opsionale

Kompatibiliteti

Grupi 3

Linjë e aplikueshme

Public Switched Telephone Network (PSTN)

Shpejtësia e modemit

33.6K bps ( Super G3 )

Teknologjia e printimit

Printim me dritë lazeri

Tipi i skanerit

Me ushqim dupleks të fletës

KARAKTERISTIKAT E SKANIMIT TË FAKSIT

Ushqyes automatik dokumentash

50 fletë (80 g/m² letër), Dupleks, Maks A4:

Madhësia e dokumentit

Maks. 216 x 355.6 mm (Maks. 630 mm)


Min. 148 x 148 mm

Gjerësia efektive e skanimit

A4(210 mm)

Shpejtësia e skanimit

37 imazhe për minutë

Rezolucioni i faksit

FINE: 203 pels/in. x 196 rreshta/in. (8 pels/mm x 7.7 rreshta/mm)


FOTO: 203 pels/in. x 196 rreshta/in. (8 pels/mm x 7.7 rreshta/mm)


SUPER FINE: 203 pels/in. x 392 rreshta/in. (8 pels/mm x 15.4 rreshta/mm)


ULTRA FINE: 406 pels/in. x 392 rreshta/in. (16 pels/mm x 15.4 rreshta/mm)


STANDARD: 203 pels/in. x 98 rreshta/in. (8 pels/mm x 3.85 rreshta/mm)

Sistemi i procesimit të imazhit

UHQ (Ultra High Quality)

Gjysmë-ton

256 shkallë gri

KARAKTERISTIKAT E PRINTIMIT TË FAKSIT

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri

Shpejtësia e printerit

22 faqe për minutë (A4)

Rezolucioni i printimit

600 x 600dpi, 1200 x 600 dpi (i zmadhuar)

Lëmim

Po 1200 x 600 dpi (i zmadhuar)

Kapaciteti i letrës

Kasetë letre me 500 fletë (64 deri 80 g/m²)

Kasetë opsionale

Kasetë letre me 500 fletë (64 deri 80 g/m²)

Ushqyes i shumëfishtë

Ushqyes automatik i letrës me 100 fletë (56 deri 128 g/m²)

Fisheku i printimit

Kuti boje 714

Parametrat e fishekut të printimit

4500 faqe (Bazuar në 5 %)

Page collated print( on reception )

Po (Printim me kokë poshtë)

Kapaciteti mbajtëses së letrës në dalje

100 fletë (80 g/m² letër)

Gjerësia e printimit

216 mm

Mënyrë kursimi të tonerit

Po

Reduktim automatik i imazhit në marrje

Po ( 100 deri 50%, 70%)

KARAKTERISTIKAT E TRANSMETIMIT DHE TË MARRJES

Shpejtësia e transmetimit

3 sekonda për faqe me modem 33.6K bps*

Metoda e kompresimit

MH, MR, MMR, JBIG

Transmetim direkt

Po

Memorie transmetimi

Po

MEMORIA E TRANSMETIMIT TË SHPEJTË

Memoria e faksit

512 faqe* (Maks 1500 faqe me Kompletin opsional të printimit)

Ruajtja në memorie

Po, afërsisht 3 orë

Memorie opsionale

Jo

Marrje në memorie

Po

Hyrje e dyfishtë

Po

Mënyrë për të korrigjuar defektet (ECM)

Po

Transmetim me vonesë

Po

Dërgim i mëvonshëm

201 vendodhje

Polling Transmetim

Jo

Marrje

Jo

Nën-adresë transmetimi

Jo

Transmetim në grup

Jo

Ri-dërgim pas gabimeve

Po

Komandë dërgimi me vonesë

Jo

Dërgim i vonuar

Jo

Nr. i kutive

Jo

Transferim faksi

Po

Tërheqje faksi (Bordi i buletinit)

Jo

KARAKTERISTIKAT E SIGURISË DHE MENAXHIMIT

Kufizime me fjalëkalim për përdoruesit

Po

Ndalim i postës direkte

Po

Transmetim në fshehtësi

Jo

Kuti postare e fshehtë

Jo

Nr. i kutive

N/A

Marrje me memorje të forcuar

Po

RRJET I MBYLLUR

Fjalëkalim për menaxhimin e sistemit

Po

Menaxhim përdorimi me kod

Po

Raporte

1-LISTA E PREKJES, LISTA E KODUAR E NUMRIT, LISTA E FORMIMIT TË GRUPIT, LISTA E TË DHËNAVE TË PËRDORUESIT, DEPART. LISTA E INFO, RAPORTI I AKTIVITETIT, RAPORTI TX/RX, LISTA E KUSHTEVE TË PËRCJELLJES

Ballore transmetimi

Po

Shënim në fund gjatë marrjes

Po

Stampë verifikimi

Po(opsion)

KARAKTERISTIKAT E TELEFONISË

Formim numri me një të prekur

80 Vendodhje

Formime numri me kode

200 Vendodhje

Formime numri në grup

199 Numra

Formime të programuara

Po

Formime të programuara

Po (Automatike dhe manuale)

Kërkime për numra

Po

Ndërrim automatik FAKS/TEL

Po

Vend për të lidhur sekretarinë telefonike

Po

Marrja në distancë

Po

Çelës për dorezën

Po

Buton për pritje

Jo

Sekretari brenda pajisjes

Jo

Artopolant

Jo

ID të telefonuesit

Jo

Dorezë telefoni

opsion

Tipi

(Receptor dhe Mbështetësja) Tel 6

KARAKTERISTIKAT E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Memorje për fotokopjime

Po

Fotokopjim direkt

Po

Rezolucioni i fotokopjeve

600 x 600 DPI

Shpejtësia fotokopjimit mono

22 kopje për minutë

Fotokopje të shumëfishta

deri në 99 kopje

Zvogëlimi

50%, 70%

Zmadhimi

141%, 200%

EKRAN

Tipi

LCD me ndriçim nga prapa

Madhësia

20 x 2

Gjuhët

Bullgarisht, Katalane, Kroatisht, Çekisht, Danisht, Holandisht, Anglisht, Estonisht, Finlandisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Greqisht, Hungarisht, Italisht, Norvegjisht, Polonisht, Portugalisht, Rumanisht, Rusisht, Sllovakisht, Slovenisht, Spanjollisht, Suedisht, Turqisht

KARAKTERISTIKA TË TJERA

Funksion faksi në internet (tipi LAN)

Jo

Çelës për kursimin e energjisë

Po

Të tjera

Më pak se 13 sekonda FCOT, Më pak se 19 sekonda kohë nxemje që prej Ndezjes.

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Dimensione pa mbajtësin (GJxGjxL)

451mm (L) x 492mm (Th) x 520 mm (Gj)

Dimensionet me mbajtësen (GJ x GJ x L)

480mm (L) x 492mm (Th) x 520 mm (Gj)

Hapësira e instalimit (me mbajtësen e letrave dhe & handset-in)

1027 mm x 974 mm (Th x Gj)

Pesha

Afërsisht 24 Kg

Burimi i energjisë

AC 200-240V 50-60Hz

Konsumi i energjisë

Maks:1010w


Gatishmëri: 17W


Fjetje: 3w


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli akustik i zhurmës

Gatishmëri: nën 25 dB(A)


Funksionim: nën 66.7 dB(A)

OPSIONE

Artikujt

UFRII LT P. KIT-X1- (Printim, rrjet dhe faksim nga kompjuteri)


FXL-CST FEEDER 8(A4) – kaseta me 500 fletë


Tel 6- Receptori i telefonit me mbështetëse


Njësia e verifikimit të vulës

Mohimi i përgjegjësisë

*bazuar në Standardin ITU-T Nr. Tabelës 1