Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Ky faks lazer për shumë punë me funksionalitet të avancuar faksimi dhe kopjimi është ideal për zyrat e mëdha, që kanë shumë punë. Një kapacitet i madh letre, mundësi për dupleks dhe mjetet opsionale për rrjet sigurojnë produktivitet maksimal.

Përfitimet

  • Faks Super G3
  • Memorie standarde 512-faqe*
  • Kapaciteti maksimal i letrës 1100-fletë Duke përfshirë dhe kasetën opsionale
  • Seguri: Menaxhim me ID
  • 22 cpm kopjim
  • Dupleks ADF (37 ipm/A4) 50-faqe
  • Imazheri me Cilësi Ultra të Lartë
  • Kuti boje për printer Të gjitha në një
  • Printimi dhe rrjet opsional**

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon i-SENSYS FAX-L3000

Faksim i shpejtë, i sigurt


Struktura e fortë e FAX-L3000 mundëson faksim të shpejtë dhe të sigurt me volum të madh në ndërmarrjet e mëdha. Modemi i faksit Super G3 transmeton dokumente me 3 sekonda për çdo faqe* kështu që kostot e telefonit reduktohen dhe personeli shpenzon më pak kohë afër makinerisë. Shumë fakse mund të merren pa bllokuar linjën duke kursyer më shumë kohë.

Kopjim i rehatshëm


Ky faks i dedikuar dyfishon si një fotokopjues lazer me shpejtësi të lartë e cilësi të lartë - me kopjim me 22cpm dhe një Kohë Kopjimi e Fletës së Parë në më pak se 13 sekonda.

Dupleksim dhe ushqim automatik i dokumentit


Faksim, kopjim dhe printim automatik nga të dyja anët** rrisin produktivitetin dhe ulin kostot e letrës. ushqyesi automatik dupleks i dokumentit me 50-faqe shpejton daljen. Skanoni dokumente nga të dyja anët me një shpejtësi prej 37 imazhesh për minutë A4 - duke kursyer kohën dhe shmangur bezdisjen.

Furnizim i madhe letre


Furnizimi standard i letrës përbëhet nga një kasetë me 500 fletë dhe sirtar shumëqëllimësh me 100 fletë. Një kasetë opsionale me 500 fletë e çon këtë deri në një total prej 1100 fletësh, për të përmbushur përdorimin e shumtë shumë kërkues.

Siguri dhe kontroll shpenzimesh


Menaxhimi i departamenteve dhe ID së përdoruesve kufizojnë përdorimin e makinës për personelin e autorizuar dhe u lejojnë që të mbani një kontroll të rreptë për të gjitha kostot. Çdo departamenti dhe përdoruesi mund t'i caktohet një ID dhe fjalëkalim i ndryshëm, duke siguruar siguri të plotë.

Faksim pa rreziqe


Nëse letra ose toneri mbaron papritur, memorie standarde prej 512-faqesh* (1500 maksimum)** ruan në mënyrë të sigurt të gjithë dokumentet për printim të mvvonshëm. Në rast të problemeve me energjinë, kopja rezervë e memories ruan fakset dhe të dhënat e tjera për deri në tre orë.

Formimi i numrave shpejt


Formimi i numrave është i shpejtë dhe i thjeshtë, me 80 thirrje të shpejta me një prekje dhe 200 numra të futur për të ruajtur të gjithë numrat tuaj të rregullt të kontaktit.

Cilësi Ultra e Lartë


Kur transmetohen dokumente të detajuar, të tilla si siagrama ose foto të kombinuara me tekst, teknologjia jonë Cilësi Ultra e Lartë siguron një përfundim të përkryer. Riprodhimi me gjysëm toni me 256 shkallëzime gri jep thellësi dhe qartësi shtesë.

Kuti boje e pastër për printer Të gjitha në një


Thjesht zëvendësoni kutinë e bojës e printerit Të gjitha në një që përmban tonerin dhe pjesët kryesore dhe faksi juaj është aq i mirë sa një i ri. Nuk ka rrëmujë, s'ka bezdisje - vetëm dalje të vazhdueshme me cilësi të lartë

Printim opsional nga rrjeti


Kompleti opsional i printimit sjell printim produktiv nga rrjeti dhe faksim nga kompjuteri për të gjithë përdoruesit e lidhur në rrjetin tuaj. Një Ndërfaqe e Largët e Përdoruesit mundëson monitorim të thjeshtë të statusit të makinës.

*bazuar në Standardin ITU-T Nr. Tabelës. 1
** me kompletin opsional të printimit

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS FAX-L3000, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Copy

Kopjimi

Super G3 FAX

FAKS Super G3

USB connection

Lidhje USB

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Pse të zgjidhni fishekë origjinalë të bojës për printerin laser të Canon

Zbuloni më shumë