Canon imageFORMULA DR-F120

imageFORMULA DR-F120

Provoni zgjidhjen e lehtë dhe të shpejtë të skanimit me skanerin praktik imageFORMULA DR-F120, i pajisur me një furnizues automatik të integruar dokumentesh dhe njësi shtrati të sheshtë. Është perfekt për të kapur një gamë të gjerë të llojeve të dokumenteve me cilësi të lartë.

Përfitimet

 • Qëndroni produktiv me skanimin 20ppm dupleks dhe ADF me 50 fletë.
 • Skanoni libra, revista ose materiale delikate me shtratin e sheshtë të integruar
 • Siguroni një cilësi të jashtëzakonshme të imazheve me rezolucionin e skanimit deri në 2400 dpi
 • Skanoni me lehtësi duke përdorur CaptureOnTouch 3 dhe butonat e punës me një prekje
 • Skanoni në PDF të modifikueshme dhe lidhuni me aplikacionet tuaja cloud
 • Ulni shpenzimet me punimin me energji efikase

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageFORMULA DR-F120

Produktivitet maksimal


Kapni lloje të ndryshme dokumentesh me saktësi dhe efektshmëri me DR-F120: një zgjidhje skanimi kompakte gjithçka-në-një e cila ofron një furnizues automatik dokumentesh (ADF) dhe shtrat të sheshtë. Mund të kurseni kohë të vlefshme duke përdorur furnizuesin automatik të dokumenteve me 50 fletë, me shpejtësitë më të mëdha të skanimit prej 20ppm. Mund të mbështeteni tek DR-F120 për të bërë punën tuaj me një volum ditor të sugjeruar prej deri në 1000 skanimesh.

Trajtimi i letrës pa vështirësi


DR-F120 ju jep elasticitetin e plotë që të skanoni një gamë të gjerë materialesh pavarësisht trupit të tij kompakt dhe përmasës së vogël. ADF me kalimin të drejtpërdrejtë merr dokumente me gjerësi A4 dhe materiale me gjatësi deri në 1,000mm. Do të provoni besueshmërinë më të lartë dhe kursimin e kohës kur skanoni dokumente të përziera si rezultati i rulit të veçimit në mekanizmin e furnizimit. Skaneri me shtrat të sheshtë është ideal për të trajtuar materiale si libra, pasaporta ose revista dhe të kapë faqet deri në përmasën ligjore. Është po njëlloj në shtëpi me fotografitë ose dokumentet e tjera të trasha, të holla dhe delikate.

Cilësi e shkëlqyer e imazhit


DR-F120 ofron gjithmonë rezultate me cilësi superiore falë skanimit të tij me 600 dpi, gamës së gjerë të veçorive të integruara të përmirësimit të imazhit dhe teknologjisë së mirënjohur të imazhit nga Canon. Do të arrini saktësi të pakrahasueshme ngjyrash që qëndrojnë reale me dokumentin origjinal përmes funksionit të Korrigjimit 3-Dimensional të Ngjyrave të skanerit.

Përdorimi i thjeshtë për përdoruesin


Arrini rezultate mahnitëse vetëm me një prekje të butonit duke përdorur Metodën Full Auto e cila aplikon automatikisht parametrat më të mira për secilin imazh të skanuar. Mjetet e integruara eliminojnë faqet bosh dhe zbulojnë automatikisht përmasën e letrës dhe orientimin e tekstit; ndërsa veçoria e pjerrësisë automatike i drejton dokumentet që janë vendosur në njëfarë këndi. Detyrat e shpeshta mund të bëhen edhe më të thjeshta duke i caktuar në 3 butonat e punëve në panelin e skanerit.

Softueri i lidhur ju jep edhe më shumë mundësi zgjedhjeje


DR-F120 ofron një eksperiencë të thjeshtë dhe intuitive skanimi duke përdorur softuerin CaptureOnTouch 3 të Canon-it. Përdoruesit mund të skanojnë, modifikojnë dhe dërgojnë dokumentet e tyre edhe me më lehtësi me këtë zgjidhje praktike skanimi. Ndërfaqja e tij hap pas hapi me ikona i lejon përdoruesit të konvertojnë shpejt dokumentet e tyre në letër në shumë formate të ndryshme (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG dhe PowerPoint). CaptureOnTouch është po ashtu i aftës si një zgjidhje e thjeshtë e përpilimit të dokumenteve e cila i lejon përdoruesit të skanojnë dhe krijojnë dokumente PDF të kërkueshme - përfshirë kërkimin dhe gjetjen e thjeshtë me bazë teksti. Plugin-ët Cloud, SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive™ dhe Evernote janë të përfshirë, drajverat ISIS dhe TWAIN janë gjithashtu të dhënë.

I thjeshtë për të mbajtur dhe mirëmbajtur


DR-F120 është i thjeshtë për t'u mirëmbajtur për shkak të ndërtimit të thjeshtë. Cilindrat e furnizimit mund të ndërrohen nga përdoruesi që do të thotë se nuk do të keni shpenzime për të thirrur një teknik shërbimi. Kostot tuaja mbeten të ulëta falë efikasitetit të lartë të energjisë së skanerit, duke përdorur më pak se 20W në punë.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageFORMULA DR-F120, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Scanning speed A4 (single sided)

Shpejtësia e skanimit A4 (në një anë)

Automatic document feeder

Futës automatik i dokumentit

Scanning speed A4 (single sided)

Vëllimi i përditshëm i skanimit

ADF

Furnizues automatik dokumentesh

Scan thick documents or magazines

Skanoni dokumente të trasha ose revista

Double-sided scanning

Skanim dyanësh

High resolution photo scanning

Skanimi i fotografive me rezolucion të lartë

Tilting control panel

Skanim i lehtë dhe me intuitë

USB connection

Lidhje USB

 • Skaneri

 • Disku i parametrizimit

 • Udhëzuesi i parametrizimit

 • Përshtatësi elektrik

 • Kabëll energjie

 • Kabllo USB

Mësoni dhe eksploroni

Softueri i përfshirë

capture-on-touch.jpg

CaptureOnTouch 3

Me ndërfaqen praktike për përdoruesin CaptureOnTouch mund të skanoni me lehtësi dokumente në arkiva dixhitale dhe t'i ruani ose t'i dërgoni në destinacione të shumta, duke përfshirë shërbimet në renë kompjuterike. Krijoni skedarë PDF ku mund të kërkoni duke përdorur teknologjinë e integruar OCR.

Përputhshmëria: Windows

Paketa e zhvilluesve të softuerëve

Programi ynë për zhvilluesit e zgjidhjeve të biznesit (BSDP) është i përcaktuar për t'ju dhënë akses në një gamë informacionesh teknike për të ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve për gamën e produkteve të biznesit. Për më shumë informacione për paketat tona SDK, vizitoni faqen e uebit të Programit të zhvilluesve të Canon.