Programi i partnerëve të Canon në EMEA

Duke ofruar vlerë për dhe nëpërmjet partnerëve tanë në B2B.

Bëhuni një partner

Man and woman sat smiling and chatting over work at desk in a creative studio

Vizioni ynë

Sot është një botë e ndryshme nga 10 vite më parë. Në vitin 2017, 4.7 trilionë fotografi janë ruajtur në mënyrë dixhitale dhe në vetëm disa vite do të ruajmë 5,2 terabajte për çdo person në botë. Dixhitalja ka ndryshuar gjithçka. Ajo bën të mundur të realizojmë më shumë, të eliminojmë gabimet dhe t'i bëjmë shërbimet më të përshtatshme. Por ky ndryshim ka sjellë po ashtu pritshmëri më të larta nga klientët e sotëm, të cilët janë të uritur për mundësi të reja. Detyra jonë në Canon është t'ju ofrojmë juve, Partnerëve tanë, mjetet që ju nevojiten për të plotësuar nevojat e klientëve tuaj dhe për të vazhduar të zhvilloheni si biznese të suksesshme.

EMEA Canon Partner Programme

Propozimet e vlerave

Bëni realitet potencialin tuaj për rritje, punoni me më shumë efikasitet dhe rritni fitimin nëpërmjet 5 shtyllave tona të suksesit:

Diversifikoni

Ne mund t'ju ndihmojmë të diversifikoni biznesin tuaj duke shfrytëzuar mundësitë për t'u zgjeruar në tregje të reja.

Man and woman sat opposite on work table with laptop open and coffee, in casual meeting

Bashkëpunoni

Ne do të ndajmë me ju përmbajtjet tona, njohuritë dhe statistikat tonë të marketingut, duke përcaktuar objektivat tuaj dhe duke ndërtuar një biznes më të mirë së bashku.

Collaborate

Zgjerohuni

Ne mund t'ju ndihmojmë të rritni biznesin tuaj duke ju ndihmuar të jeni ndryshe nga konkurrentët dhe të nxitni kërkesën nëpërmjet aktiviteteve të marketingut dhe shitjeve.

Expand

Fitoni

Ne mund t'ju ndihmojmë të siguroni më shumë mundësi duke ju ndihmuar të maksimizoni shitjet dhe të rritni nivelin e fitimit.

Young woman smiling at tablet in exposed brick office with mood boards on wall behind her

Modernizoni

Ne mund t'ju ndihmojmë të minimizoni ngarkesën tuaj administrative që të mund të qëndroni të fokusuar tek objektivat tuaj.

Silhouette of casually dressed man, looking back through a tunnel lit with warm, low lighting

Nivelet e partnerëve

Programi ynë i ri është projektuar që t'ju ofrojë një proces të strukturuar qartë që mbështet rritjen, përfitimet që përcaktojnë dhe shpërblejnë arritjet dhe ekspertizat tuaja, si dhe fokusin dhe vizibilitetin për matjen e suksesit tuaj.

Udhëzuesi i Programit të partnerëve të Canon në EMEA

Jeni të interesuar? Shikoni se si mund të përfitojë biznesi juaj me udhëzuesin tonë për Programin e partnerëve të Canon në EMEA.

Shkarkoni udhëzuesin

Canon Partner Programme handbook
Silhouette of two scuba divers under the sea, lit behind by light from surface of the ocean

Bashkohuni me ne

Gati për të rritur biznesin tuaj si një partner i Canon?

Bëhuni një partner