Softuer për printerë të formatit të madh

Softuerë për printerin tuaj me format të madh që ju ndihmon të shtoni punën tuaj dhe prodhimin e printimit.

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

[MASTER] Fotografia_imazhi i softuerit të fluksit të punës së grafikës së prezantimit

Shtoni punën nga parashtypjet deri në lustrimet. Siguroni rezultat të qëndrueshëm dhe menaxhim ngjyrash.

Idealë për...

  • Dyqane printimi
  • Shitje Pakice
  • Fotografë/Dizajnera/Shitje pakice

Shko te softueri i punës për shfaqje grafike

Softuer pune CAD / GIS

[MASTER] Fotografia_imazhi i softuerit të fluksit të punës CAD / GIS

Optimizoni dhe menaxhoni dokumentet e formatit të madh duke printuar nga aplikacione CAD/GIS, të uebit dhe në celularë.

Idealë për...

  • Prodhuesit
  • Arkitektë, Inxhinieri & Ndërtim

Shko te softueri i punës CAD / GIS

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

[MASTER] Fotografia_imazhi i softuerit të menaxhimit të dyqanit të printimit

Shtoni punën e prodhimit për printerët e punës dhe reprografët.

Idealë për...

  • Dyqane printimi
  • Reprografë

Shko te softueri i menaxhimit të dyqaneve të printimit

Paketa e softuerit të imagePROGRAF

[MASTER] Fotografia_imazhi i paketës së softuerit të imagePROGRAF

Përfitoni sa më shumë nga printeri juaj i formatit të madh imagePROGRAF dhe modernizoni fluksin e punës me gamën tonë të softuerëve të fuqishëm dhe falas në paketë.

Idealë për...

  • Dyqane printimi
  • Shitje Pakice
  • Fotografë/Dizajnera/Shitje pakice

Go to imagePROGRAF bundled software

Hapat e tjerë

Kërkoni informacione

Produktet & shërbimet përkatëse

Produktet që kanë lidhje

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura >
Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi.

Printerë tabelash dhe POS >
Idealë për printimin e posterëve, tabelave ose grafikave të reklamave.

Ploterët >
Idealë për printimin e aplikimeve CAD/GIS

Printerët e korrigjimeve >
Idealë për printimin e tregimeve me figura, paketimeve, posterave, broshurave, postave direkte ose letërnjoftimeve.

Printerë specialitetesh dhe industrialë >
Idealë për prodhimin e proceseve të orientuara të printimit jashtë tregut të Shfaqjeve Grafike.

Shërbimet përkatëse

Shërbimet e biznesit >
Po kërkoni që të rritni biznesin tuaj, të rritni produktivitetin, të ulni kostot e printimit ose të delegoni shërbimet tuaja që lidhen me printimin dhe dokumentet? Cilado të jetë sfida juaj, Canon mund t'ju ndihmojë me shërbimet e përshtatura për të arritur synimet tuaja.