Signage & POS

Tabela dhe pika shitje

Për fushatat goditëse me postera, tabela që bien në sy dhe punë grafike që të bëjnë të kthesh kokën.

Cilësi e jashtëzakonshme, produktivitet i pakonkurrueshëm

Jepuni jetë planeve më ambicioze të klientëve tuaj me ngjyra të gjalla dhe të sakta, një produktivitet të pakonkurrueshëm, lehtësinë e përdorimit dhe cilësinë e printimit të nivelit më të lartë.

Kërkoni informacione

Flatbed printer application showcase

Prezantimi i përdorimit të printerit me shtrat të sheshtë

Zbuloni se çfarë materialesh të mrekullueshme mund të printoni nga një printer me shtrat të sheshtë Océ Arizona

Shikoni gamën

Flatbed printer application showcase
Signage & poster printers

Printerë për tabela dhe posterë

Printerë prodhimi të formatit të madh 24" - 64", për ngjyra të gjalla dhe të sakta dhe cilësi printimi të nivelit më të lartë në industri.

Idealë për shitjen me pakicë, administratën, arsimin dhe ngjarje.

Shikoni gamën

Signage & poster printers
UV flatbed printers

Printerë UV me shtrat të sheshtë

Printime të cilësisë së lartë mbi media të ngurtë dhe fleksible, përmasa standarde ose për tabela shumë të mëdha, mund të pajisen me bojë të bardhë dhe/ose llak.

Idealë për aktivitetet e shitjes me pakicë, paketimit, dekorit dhe komunikimit grafik.

Shikoni gamën

UV flatbed printers
Flatbed cutters

Prerësit me shtrat të sheshtë

Sisteme prerjeje të automatizuara që japin cilësi të jashtëzakonshme në prerje.

Idealë për procesin e përfundimit dhe u shtojnë vlerë aplikimeve në materiale multimediale elastike dhe të forta.

Shikoni gamën

Flatbed cutters

Softueri përkatës

Produktet alternative

Na kontaktoni për më shumë informacione

Për zgjidhjet dhe shërbimet novatore të printimit të fotografisë dhe artit të bukur, është mirë të punoni me Canon.

NA KONTAKTONI