Printerë grafikë formati të gjerë

Printerë rul me rul UVgel Colorado

Printerë të gjerë 64" rul me rul për prodhim volumi të lartë të grafikëve të formatit të madh
Colorado
 • Printer grafik formati të gjerë

  Colorado M-series

  Printer tërësisht modular me UVgel, rul me rul për grafikë të formateve të mëdha. Konfiguroni sistemin sipas nevojave tuaja dhe modernizojeni më vonë me rritjen e biznesit. Ka shumë shanse për të eksploruar, duke përfshirë printimin e kombinuar me/pa shkëlqim dhe bojë të bardhë.
 • Printerë formati të gjerë

  UVgel Wallpaper factory

  UVgel Wallpaper Factory është një zgjidhje tërësore e automatizuar për prodhimin e volumit të lartë të zbatimeve me dekorim muresh: disenjuar për rendiment maksimal në cilësi të lartë dhe kohë pune 24/7.
 • Printer grafik formati të gjerë

  UVgel Print Factory

  Zgjidhje e automatizuar tërësore për prodhim të materialeve me rul të të gjitha tirazheve tuaja masive me UVgel.
 • Printer grafik formati të gjerë

  UVgel Packaging Factory

  Zbuloni printimin dixhital fleksibël dhe efikas në kosto me UVgel Packaging Factory. Ideal për volume të vogla dhe të personalizuara pune, përmirëson lehtësisht zgjidhjet tuaja të paketimit.
 • ARTIKULLI

  Avantazhi i UVgel

  Shikoni se si printerët UVgel Colorado ju japin avantazhin konkurrues.
  UVgel Colorado series roll-to-roll printers for Large Format Graphics

  Mbështetje për produktin tuaj të biznesit Canon

  Shkarkoni drejtues softuerikë, firmuerë e manuale, dhe shfrytëzoni mbështetjen teknike në internet, burimet dhe diagnostikimin e printerit tuaj Canon.

  Produkte të arkivuara

  Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelet e printerëve/skanerëve tuaj të ndërprerë.
  Vizitoni arkivin e produkteve të biznesit

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  JU DUHET NDIHMË?

  Dëshironi të dini më shumë rreth produkteve UVgel?