imageRUNNER Advance C7500 II Series

Seria Canon imageRUNNER Advance C7500 II

Printime profesionale me ngjyra A3 me vëllime të larta për bizneset, me aftësitë e jashtëzakonshme të proceseve të përfundimit të përfshira.

Kërkoni informacione

Përshpejtoni biznesin tuaj

Për printime A3 me shpejtësi dhe vëllim të lartë për biznesin, te të cilat mund të keni besim. Me shpejtësi faqesh deri në 80 faqe/min, këta printerë sigurojnë një efikasitet maksimal, me aftësi të procesit të përfundimit të përfshirë me një cilësi të jashtëzakonshme - një investim ideal për të krijuar dokumente të brendshme dhe për klientët.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

Canon imageRUNNER ADVANCE C7565i II*

Printimi me vëllim të lartë në 60/65 faqe/min (CL/BW). Lini përshtypje me cilësinë e jashtëzakonshme të printimit dhe procesin profesional të përfundimit. Menaxhimi i pajisjes dhe grupit monitoron përdorimin e printimit për të maksimizuar efikasitetin e zyrës.

Specifikimet

60/65 (CL/BW) ppm

60/65 (CL/BW) faqe/min

Printimi me ngjyra A4 me shpejtësi të lartë

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

9300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

High quality

Një cilësi e jashtëzakonshme

Botimi dhe proceset profesionale të përfundimit të përfshira

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C7565i II

Canon imageRUNNER ADVANCE C7570i II*

Printimi me vëllim të lartë me 65/70 faqe/min (CL/BW). Lini përshtypje me cilësinë e jashtëzakonshme të printimit dhe procesin profesional të përfundimit. Menaxhimi i pajisjes dhe grupit monitoron përdorimin e printimit për të maksimizuar efikasitetin e zyrës.

Specifikimet

65/70 (CL/BW) ppm

65/70 (CL/BW) faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

9300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

High quality

Një cilësi e jashtëzakonshme

Botimi dhe proceset profesionale të përfundimit të përfshira

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C7570i II

Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i II*

Printimi me vëllim të lartë me 70/80 faqe/min (CL/BW). Lini përshtypje me cilësinë e jashtëzakonshme të printimit dhe procesin profesional të përfundimit. Menaxhimi i pajisjes dhe grupit monitoron përdorimin e printimit për të maksimizuar efikasitetin e zyrës.

Specifikimet

70/80 (CL/BW) ppm

70/80 (CL/BW) faqe/min

Printimi i shpejtë me ngjyra në A4

10.1” touchscreen

Ekran me prekje 10,1”

Paneli inteligjent me ngjyra WVGA 10,1” (25,6 cm)

Print, copy, scan

Printim, kopjim, skanim

Ruajtje, dërgim dhe fakse opsionale

6,350 sheets

9300 fletë

Kapaciteti maksimal i medias

Trusted security

Siguri e besuar

Aftësi sigurie të avancuara

Cloud -  Easy device &  cloud management

Reja kompjuterike

Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe në renë kompjuterike

Energy efficient

Efikas në energji

Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

High quality

Një cilësi e jashtëzakonshme

Botimi dhe proceset profesionale të përfundimit të përfshira

Shikoni specifikimet e plota

imageRUNNER ADVANCE C7580i II

Group of people around boardroom table

Konfiguruesi i printerit për zyra

Ju duhet ndihmë të zgjidhni një printer zyre?

Përdorni funksionin tonë të thjeshtë të përzgjedhjes, për gjetjen e një printeri zyre që u përshtatet nevojave tuaja

Çmime

*Tregon se ky model është përmirësuar me softuerin e ri të sistemit dhe përfshin veçori shtesë të sigurisë si standarde.