i-SENSYS X C1127P Series

Canon i‑SENSYS X C1127P

Printim cilësor për t’u bërë ballë kërkesave të biznesit tuaj

Kërkoni informacione

Printer njëfunksionësh A4 me ngjyra, që realizon rezultate vibrante nga tryeza juaj

Printim i shpejtë në një larmi llojesh materiali dhe përmasash

Produktivitet më i lartë

Dalje e shpejtë, me printim dyanësh, një sirtar kapaciteti të madh dhe deri në 49ppm shpejtësi printimi.

Administrim i thjeshtë

Kontrolloni nga një pikë qendrore të gjitha pajisjet e rrjetit tuaj përmes zgjidhjeve me hyrje dhe mirëmbajtje në largësi.

story 1

Mundësi të zgjeruara lidhjesh

Printoni nga pajisjet me USB dhe portative, falë mbështetjes për standardet e sektorit të pajisjeve portative.

Siguri më e lartë

Qetësi mendore për sigurinë e dokumenteve tuaja me Secure Print dhe verifikimin e pajisjeve.

Përmasa kompakte

Me përmasa të vogla e peshëlehtë, modelimi kompakt garanton që pajisjet të përshtaten pa rënë në sy mbi tryezat e zyrave.

story 1

i-SENSYS X C1127P


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Zbuloni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për Canon i-SENSYS X C1127P

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

KONFIGURUESI I PRODUKTIT

Benefits Datasheet

Mësoni se si mund t’ia përmirësojë rendimentin e punës Canon i-SENSYS X C1127P.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotëHybrid Office Workspace Solutions

Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

SHKARKONI BROSHURËN

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Canon i-SENSYS X 1643P