Printerët me ngjyra të-gjitha-në-një për zyra

i-SENSYS MF832Cdw

Specifikimet

Specifikimet

 • Shpejtësi të larta printimi

  38 fq/min njëanësh në A4

 • Skanim i shpejtë

  Shpejtësi skanimi deri në 150ipm

 • Lidhshmëri wireless

  Mbështetje për Microsoft Universal Print

 • Komanda intuitive

  Ekran LCD me prekje 7 inç

 • Toner origjinal nga Canon

  Fishekë toneri kompaktë dhe të cilësisë së lartë

 • Menaxhimi në largësi

  Mirëmbajtje e automatizuar elektronike për pajisjet në rrjet

 • Printim portativ

  Mbështet "Android" dhe "iOS"

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshëm

Specifikimet e printimit

Specifikimet e fotokopjimit

Specifikimet e skanimit

Specifikimet e faksit

Përdorimi i materialit

Ndërfaqja dhe Programi kompjuterik

Funksione të përgjithshme

Pjesët e konsumit

Aksesorë dhe opsione

 1. Mbështeten vetëm komandat. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.
 2. Aksesor - nevojitet PCL FONT SET-A1E
 3. Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-D1E
 4. Aksesor - nevojitet Barcode Printing Kit-D1E
 5. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 6. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 7. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 8. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 9. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 10. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 11. Aksesor - nevojitet Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1@E
 12. Aksesor - nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 13. Skanim me aplikacionin Canon PRINT Business
 14. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 15. Bazuar në nr. e grafikut të standardit ITU-T 1
 16. Shpërndarje vetëm nga interneti. Printimi i mbështetur vetëm për Linux.
 17. Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit
 18. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296
 19. Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 9296