Canon i-SENSYS MF740 Seria

Printim me laser me ngjyra, ultra i shpejtë, tejet i përpiktë nga printerë përplot veçori, kompaktë, shumëfunksionalë të optimizuar për zyra të vogla

Kërkoni informacione

hero_810x475

Printerë përplot veçori, shumëfunksionalë, për zyra të vogla

Seria "Canon i-SENSYS MF740" ripërkufizon printerin shumëfunksional të optimizuar për zyra të vogla. Shpejtësi printimi deri në 27 fq/min A4, plus funksionet e printimit dyanësh, skanimit dhe fotokopjimit, të gjitha punojnë në nivele të tilla. Teknologjia e laserit me ngjyra siguron çdo herë printime perfekte.

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Canon i-SENSYS MF742Cdw

Printeri shumëfunksional me ngjyra i "Canon i-SENSYS MF742Cdw" ndihmon biznesin e vogël dhe të mesëm ta shpjerë produktivitetin drejt niveleve të reja

Specifikimet

Connectivity

Shpejtësi të larta printimi

27 fq/min, A4, njëanëshe

Security

Produktiviteti

Printim automatik nga të dyja anët

Laser Technology

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Compact

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

18 ppm

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Maintenance

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Mobile Printing

Dizajn elegant

Skelet kompakt që nuk zë shumë vend

Shikoni specifikimet e plota

LBP623Cdw

Canon i-SENSYS MF744Cdw

Printeri shumëfunksional me ngjyra "Canon i-SENSYS MF744Cdw" me shtimin e faksit, ndihmon bizneset e vogla dhe të mesme të përmirësojnë produktivitetin e tyre falë funksioneve të avancuara si p.sh. skanimi njëkalimësh dhe dykalimësh

Specifikimet

Connectivity

Shpejtësi të larta printimi

27 fq/min, A4, njëanëshe

Security

Produktiviteti

Skanim njëkalimësh, dyanësh

Laser Technology

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Compact

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

18 ppm

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Maintenance

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Security

Faks i shpejtë

3 sekonda për nxjerrje faqeje

Operation

Çiftim me NFC

Lidhje me një të prekur

Shikoni specifikimet e plota

LBP623Cdw

Canon i-SENSYS MF746Cx

Printer me ngjyra shumëfunksional Canon i-SENSYS MF746Cx, me faks dhe me opsione fleksibël komandimi, ofron opsione të zgjeruara sigurie dhe menaxhimi të kostos

Specifikimet

Connectivity

Shpejtësi të larta printimi

27 fq/min, A4, njëanëshe

Security

Produktiviteti

Skanim njëkalimësh, dyanësh

Laser Technology

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Compact

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

18 ppm

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Maintenance

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Security

Faks i shpejtë

3 sekonda për nxjerrje faqeje

Operation

Çiftim me NFC

Lidhje me një të prekur

Security

Komanda

Menaxheri universal i hyrjes

Shikoni specifikimet e plota

mf746cx

Pjesët e konsumit

Çmime